Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am varsat cafeaua pe tastatura

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

Vizitator Mordor

Salutare!Am reusit sa vars cafea pe tastatura laptopului si nu imi mai merg vreo 4 taste.Am scos tastele cu pricina dar nu stiu ce sa le fac pentru ca nu se vede nimic in regula.Am scos tastatura si nu sunt urme la mufa.Ce sa fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kokoelectro

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Mordor

nu am urme de cafea nicaieri ca l-am intors repede pe o parte :rade: insa nu inteleg ce are de nu merg tastele alea.Momentan folosesc o tastatura soft.Intre timp am tot butonat si a inceput sa mearga una din taste...au trecut mai bine de 12 ore de atunci.

Link spre comentariu
Vizitator G2015131

Din cate stiu, a patit-o si un prieten de-al meu, cafeaua lasa urme intre contactul pe care trebuie sa-l faca tasta cu senzorul de sub ea, singura solutie este sa schimbi tavita cu taste. Asa a fost in cazul prietenului asta al meu. Daca varsai apa era mai simplu.

Link spre comentariu

Va salut ! Ce taste nu va mai merge la acest laptop ?Incercati sa dati tastatura jos si sa uscati putin cu uscatorul de par pe acolo,dar laptop-ul sa fie stins.Succes !!

Link spre comentariu
Vizitator ciprianroman

inutil.in general se lasa cu schimbarea tastaturii care din pacate e costisitoare.am doua laptopuri ca aceiasi problema.un lenovo si un dell inspiron.lenovo scrie grupuri de litere la o apasare a tastei.la dell face figuri xp-ul din cauza tastaturii care e in "scurt".am desfacut laptopul si am deconectat tastatura.acum merge perfect dar cu tastatura usb.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator danielciuperca

Salut! Mordor, încearcă următoarele:Scoate tastatura din laptop, desfă toate tastele (cu ocazia asta le şi speli cu detergent), apoi curăţă cu alcool izopropilic tastatura. Alcoolul izopropilic îl găseşti pe la magazinele de electronice, sub formă de spray. I se mai spune prin popor şi spray de contacte. Eu aşa mi-am reparat tastatura, după ce am vărsat un pahar cu apă pe ea...După ce se usucă bine, pui tastele la loc... Rezervă-ţi vreo 2-3 ore pentru toată operaţiunea.P.S: o tastatură de laptop, nouă, sare de 100 RON... un spray de izopropilic îl găseşti pe la 25 RON (cantitate mică). Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări