dorutu Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Un sfat va rog, am schimbat periile la motor si din gresala am prins firul de la rezistenta sub urechea motorului,i-am dat drumul si a facut scurt.Am verificat placa electronica si nu am gasit nimic defect,am desfacut si programatorul,la fel toate contactele sunt bune.Singurul lucru pe care il mai face masina este sa alimenteze cu apa si s-o scoata.Nu gasesc nici un fel de documentatie pe net.Va multumesc! Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Se aprind ceva leduri pe panou ? Link spre comentariu
dorutu Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Are un singur led care se aprinde cand apesi butonul de start,dar nu da nici o eroare. Link spre comentariu
gymy Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Schimba tiristorul de pe motor. Link spre comentariu
dorutu Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Tiristorul este bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum