goguboeru Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Buna ziua , detine cineva schema de la aceasta sursa I-4115 (40V/15A) ?Tiristorul inseriat pe plus este lipsa, presupun ca este unul de cel putin 16 A din acelea in capsula cu margini pentru cheie hexagon si are o gaura de 6 mm in radiator. Mai are unul de aceasta forma prin ea. In rest e completa si neumblata(lipituri de service )pe ea.As dori schema deoarece are numai electrolitici din aceeia in carcasa de plastic gri plus RPM-uri Romanesti si doresc sa ii schimb pe toti , poate chiar si bateria de electrolitici de filtrare, iar firele de conexiuni sunt tare firave cred ca daca misc placa de 3 ori s-a rezolvat cu firele.Si poate ii pun un tiristor mai "teapan "si am nevoie sa modific ceva in comanda lui.Doresc sa salvez aceasta sursa,stiu ca e un mastodont dar am nevoie de amperajul si tensiunile furnizate de ea.Eventual o colaborare cu cineva care detine schema sau service-ul si mai bine.Multumesc pentru timpul Dvs. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Functia de cautare inca functioneaza: viewtopic.php?p=883347#p883347Succes in rest! Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Multumesc de ajutor, eu am folosit functia Search pe acest topic :Alimentatoare Inca odata , multumesc pentru timpul Dvs. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 De multe ori se intampla ca informatia sa fie disparata in mai multe locuriDe obicei,schemele astea sunt la "Componente electronice, documentatie si scheme" si depanarea lor se discuta pe la "Aparatura de masura si control",de aceea e bine de cautat peste totCu placere! Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Incet , incet, invat si eu modul de abordare al acestui forum pt a putea acccesa multidudinea de informatii din elMultumesc inca odata Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Momentan lasa rezistentele la locul lor ,incearca sa ridici sch. Si o poza cu sursa e de folos ,poate o recunoaste cineva. Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 tyc -am gasit deja schema era deja aici pe forum ,acum pregatesc lista de piese ce intentionez sa le schimb : un tiristor ce lipseste , C Electrolitice din plastic gri sau alb si eventual c-urile plachete . Si pana nu cumpar toate piesele nu o dau inca jos din pod ca m-a cocosat pana am urcat-o.O dau jos cind am tot si ma apuc de ea, asta apropo' de poze. Si da, las la urma RPM -urile.Are o "baterie " de 8 CE de 4700Mf in paralel( 37600 Mf !!!! ) ,sa vad ce pot pune in locul ei ,ce condensatori electrolitici se gasesc acum mai buni ( nu am mai lucrat de ani de zile in electronica),poate gasesc tantal pentru aia mici . Multumesc pentru timpul Dvs. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Tantalai au disparut din magazine dar o sa gasesti 4700uF...cei buni sant scumpi. 37 de mF nu e o valoare extra ,acum se poarta condici de F ,sute de farazi (si sute de lei). Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Am vazut niste placi de baza de pc care se laudau ca au tantal .Poate totusi gasim si tantal ca de ,e o scula de laborator trebuie sa fie cat mai fiabila.Am vazut chiar acum la un magazin cu nume de vitamina(nu stiu daca e voie sa zic care) ca au ceva deci mai sper sa gasesc. Si e mai bine o baterie de Ce de 4700 sau 1-2 de valoare mai mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum