Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mood light - beginner project

lama

Postări Recomandate

Salut.

Am oscilat unde sa postez acest mesaj, daca admini considera ca nu e potrivit aici sa il mute.

Sunt re-incepator cu Microchip. Am vaut de facut un proiect pentru mine, l-am terminat dar pare ca ma tine.

Cind incercam sa inteleg cum e cu PWM hardware(si care inca nu am inteles niste aspecte-se poate sa revin cu intrebari aici pe forum) am dat de acest site http://picprojects.org.uk/projects/rgb/ unde avea un exemplu de PWM dar si un mood light.

Am luat schema, am modificat-o , am facut cablajul in Protel iar userul glide mi l-a facut- MULTUMIRI lui glide pentru rapiditare si profesionalism in realizarea lor- apoi a urmat doar lipirea componentelor.

Se poate folosi hex-ul/asm-ul pe care il gasiti pe site sau va puteti scrie singuri codul.

Ca efect este super. Sotia mea este incantata de lumina care o proiecteza pe tavan(nu l-am pus inca intr-un glob mat).

Eu am folosit un PIC12F683 caci asta aveam la indemana.

Il recomand pentru useri incepatori.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lama

3

• adicontakt

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări