rochester21 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Salutari. Mama mea are de vreo 2 ani un nokia 6300 pe care il tot tortureaza, iar telefonul a avut o serie de probleme- bateria s-a umflat, are o crapatura mare in carcasa, iar de curand a observat ca in aproximativ 50% din cazurile in care suna sau primeste un apel se aude cu intermitente, de parca s-ar afla intr-o zona cu semnal foarte slab sau intr-un tren/metrou. Practic auzi un cuvant, dupa care urmatorul e foarte "sters", neclar-practic nu se intelege. Mi se pare o problema destul de ciudata, nu-mi dau seama daca e hardware sau software, pentru ca daca era o defectiune electronica nu ar fi trebuit sa se auda prost tot timpul, nu doar in unele cazuri. Poate stie cineva care e problema si cam cat ar costa reparatia, in conditiile in care telefonul valoreaza in jur de 100 de ron cu totul. Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Este posibil sa ai depuneri magnetice pe difuzor ....daca te pricepi cat de cat cred ca ii trebuie o curatare mai amanuntita pentru ca deduc din ce spui ca nu este un telefon ingrijit si in timp s-au depus particule de praf sau mai sigur metalice tip span minuscul pe membrana de la difuzor.Daca nu ai surubelnita sau nu te decurci te sfatuiesc sa il duci la un service pentru ca nu costa mult ! Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Desfa-l si vezi ca placa de baza are sus 3 sau 4 lamele care fac legatura la antena.Curata-le si ridica-le putin sa faca contact bine. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Pad-urile de pe placa(cele aurite) de la antena daca sunt oxidate poti sa le lustruiesti cu o guma de sters(din aceea jumatate rosie sumatate albastra) si apoi le cureti cu alcool. Nu se zgarie cu surubelnita, pila sau smirghel cum mai fac unii. Spor la treaba! Link spre comentariu
rochester21 Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Multumesc pentru raspunsuri. A fost dus la un service pentru curatare si acum se pare ca se aude bine din nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum