paradisio90210 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 A iesit fum din cablu.dar l-am oprit imediat...cred k e prajita rezistenta din varf,alimentare vine,dioda e ok am masurat-o,cine stie pinout-ul de la mufa unde se conecteaza cablul,cea cu 5 pini,si cum se verifica rezistenta diin varf? Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Am mai pus cateva poze,daca stie cineva cum se verifica sursa in sine si cablul in sine,cu multimetrul,nici macar nu stiu cum ii spune la cablu in termeni..letcom?? Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Am mai pus cateva poze,daca stie cineva cum se verifica sursa in sine si cablul in sine,cu multimetrul,nici macar nu stiu cum ii spune la cablu in termeni..letcom?? si unde se vede cablajul pe spate la mufa.mi l a dezlipit cineva cu fieru de calcat:)))) oricum am lipit eu mufa si pinii fac contact cu placa,fiecare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum