Vizitator tyc Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Cauta o sch cu uC pt comanda digitala sau utilizeaza un potentiometru digital si 555 ; foloseste numai varianta SA555 sau SE555 si protectiile adecvate aplicatiei . NE555 dupa cateva ingheturi o ia pe aratura . Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Dupa cum ma laudam am terminat becurile C5W cu led de la numarul de inmatriculare . Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Continuare ca nu am voie mai mult de cinci fotografii :( Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Continuare.......Daca este cineva interesat sa-si faca ii pot da pe email cele necesare Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Xaby cred ca mai practic ar fi o schema cu uC si un buton touch care schimba doua - trei nivele de luminozitate asa vad eu eficienta nu sa stai cu degetul pe buton pana creste sau scade intensitatea luminoasa. Doi pasi cred ca ar fi suficienti pasul unu este default cu lumina ambientala la nivelul normal (nu deranjeaza daca este aprinsa nici in timpul mersului) si pasul doi boost light daca ai nevoie de lumina multa sa cauti ceva sa citesti sa....... ce vrei tu. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 ...si un buton care actioneaza scarpinatoarea... Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Dupa cum ma laudam am terminat becurile C5W cu led de la numarul de inmatriculare .de ce folosesti "THERMAL DESIGN +" ???nu este necesar sa faci poza la monitor.... apesi PRINT SCREEN o data , deschizi PAINT-ul , apesi CONTROL+V apoi salvezi in formatuL DORIT.aaaaaa e MAC cumpara un PC si faci treaba asta . Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Am un spray de fotorezist dar pentru moment nu am lampa uv si solutie de developare.Pe mac faci print screen cu shift+comand+4 si se salveaza direct pe desktop ;). Am facut poza pentru ca acel pas trebuie sa exprime proiectarea cablajului imprimat pe calculator.Referitor la PC nu as mai cumpara niciodata unu am si uitat de ele, nu mai am de mult dureri de cap cu drivere, crack .... si alte nebunii. Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Stateam zilele astea si ma gandeam la o varianta DIY sa protejez cat mai bine cablajele becurilor cu led confrctionate de mine. Am ajuns la concluzia ca ce-a mai simpla si eficienta metoda ar fi sa diluez cumva siliconul si sa il dau cu pensula in strat subtire pe pcb. Marea mea problema este ce solvent sa folosesc pentru diluarea siliconului. Ma refer la siliconul universal din tuburile pentru pistol, sau de genul ala.S-a mai lovit cineva de problema asta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Plastik 70. Sau un anumit lac auto (se vorbea de el la un moment dat) Link spre comentariu
florinangeru Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 plastik70 pare super interesant o sa trag o fuga saptamana viitoare sa vad unde gasesc si la ce pret ca pe net am gasit intre 18 - 20 lei Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Ai grija ca multe magazine il vand la suprapret! Am vazut si la 60 ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum