George Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 multumesc , maine ma apuc de mesterit faza e ca are si + si minus , dioda e kbpc2502 , alternativele vin 1 si 3 plusul in leg de minus si il folosesc pentru pinul 2 nu? multumesckbpc2502 nu e dioda, e punte redresoare si are 4 diode in ea. Vezi ca are inscriptionat pe ea in dreptul a 2 pini semnul ~ (adica semnul pentru curent alternativ), in dreptul altui pin are inscriptionat semnul + (plus), iar in dreptul altui pin are inscriptionat semnul - (minus). Pinul + (plus) de la puntea redresoare kbpc2502 nu-l legi nicaieri, ramane in aer. Pinul - (minus) de la puntea redresoare il conectezi in locul unde era legat pinul 2 (adica cel din mijloc) de la SXW TS MBR2045CT. Iar cei doi pini de la puntea redresoare care au semnul ~ (alternativ) ii conectezi acolo unde erau legati pinii 1 si 3 (adica cei din laterale) de la SXW TS MBR2045CT. Daca nu ai inteles, intreaba unde nu ai inteles. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 cred ca am inteles , dar as avea o ultima intrebare : daca nu folosesc +-ul pierd din amperaj? multumesc pentru rabdare Link spre comentariu
George Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 cred ca am inteles , dar as avea o ultima intrebare : daca nu folosesc +-ul pierd din amperaj? multumesc pentru rabdareNu pierzi. SXW TS MBR2045CT are un curent maxim suportat de 20 amperi, iar puntea kbpc2502 pe care vrei tu sa o montezi are un curent maxim de 25 amperi. In caz ca se arde si puntea asta pe care o sa o pui, incearca sa pui una de 50 amperi si 1000 volti ca sa fii sigur ca duce. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 multumesc de raspunsuri , am 2 punti de astea , faza e ca minunea aia de ct e mic , are radiator dar tot frige ca naiba Link spre comentariu
George Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 multumesc de raspunsuri , am 2 punti de astea , faza e ca minunea aia de ct e mic , are radiator dar tot frige ca naibaDa in ce anume e montata MBR2045CT de frige asa? Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 e un amp de masina alimentat la o sursa de pc , ct-ul e din sursa Link spre comentariu
George Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 multumesc de raspunsuri , am 2 punti de astea , faza e ca minunea aia de ct e mic , are radiator dar tot frige ca naiba Daca ai 2 punti la fel , atunci le poti folosi pe amandoua ca in poza de mai jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum