Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incepator, cateva intrebari

nicu82

Postări Recomandate

multumesc , maine ma apuc de mesterit faza e ca are si + si minus , dioda e kbpc2502 , alternativele vin 1 si 3 plusul in leg de minus si il folosesc pentru pinul 2 nu? multumesc

kbpc2502 nu e dioda, e punte redresoare si are 4 diode in ea. Vezi ca are inscriptionat pe ea in dreptul a 2 pini semnul ~ (adica semnul pentru curent alternativ), in dreptul altui pin are inscriptionat semnul + (plus), iar in dreptul altui pin are inscriptionat semnul - (minus). Pinul + (plus) de la puntea redresoare kbpc2502 nu-l legi nicaieri, ramane in aer. Pinul - (minus) de la puntea redresoare il conectezi in locul unde era legat pinul 2 (adica cel din mijloc) de la SXW TS MBR2045CT. Iar cei doi pini de la puntea redresoare care au semnul ~ (alternativ) ii conectezi acolo unde erau legati pinii 1 si 3 (adica cei din laterale) de la SXW TS MBR2045CT. Daca nu ai inteles, intreaba unde nu ai inteles.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George

8

• Alecsandru90

6

• nicu82

3

• Spitfire

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca am inteles , dar as avea o ultima intrebare : daca nu folosesc +-ul pierd din amperaj? multumesc pentru rabdare

Nu pierzi. SXW TS MBR2045CT are un curent maxim suportat de 20 amperi, iar puntea kbpc2502 pe care vrei tu sa o montezi are un curent maxim de 25 amperi. In caz ca se arde si puntea asta pe care o sa o pui, incearca sa pui una de 50 amperi si 1000 volti ca sa fii sigur ca duce.
Link spre comentariu

multumesc de raspunsuri , am 2 punti de astea , faza e ca minunea aia de ct e mic , are radiator dar tot frige ca naiba

Da in ce anume e montata MBR2045CT de frige asa?
Link spre comentariu

multumesc de raspunsuri , am 2 punti de astea , faza e ca minunea aia de ct e mic , are radiator dar tot frige ca naiba

Daca ai 2 punti la fel , atunci le poti folosi pe amandoua ca in poza de mai jos.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări