Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut coleg[i] de tura prin august, in Fagaras sau Bucegi

sin

Postări Recomandate

Oare asa cum spunea un domn coleg, toti electronistii au burta?...eu la varsta mea, inca nu-mi car partea din fata si am reusit sa urc majoritatea muntilor din tara pana anul trecut. As dori anul acesta o tura mai ampla, adica Fagarasii in totalitate -de la Suru la Plaiul Foii -, sau Bucegii, de la Varful cu Dor si pana la Bolboci...ei, se incumeta cineva pt. aceasta tura?... detaliile mai tarziu! :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

6

• sin

6

• MishuL

3

• tinel

1

Top autori în acest subiect

nu se 'inghesuie' nimeni?...astept sa dezbatem problema...oare chiar am ajuns sedentari?...oricum defectele pe care l-e remediem, continua sa apara, in schimb daca lasi muntele de azi pe maine, el stie sa faca diferenta intre un om hotarat sau nu, adica nu te mai primeste cand simte ca nu mai ai 'sange' in tine ... :hamac

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu am sînge în mine pentru aşa ceva, dar nu-mi permite timpul liber. Şi dacă plec două zile am scandal :)Încearcă să pui o tură pe Alpinet sau pe Carpaţi. Sigur găseşti interesaţi.

Link spre comentariu

Din start mi-am dat seama ca nu voi gasi colegi electronisti pt. ascensiune...am deschis acest topic, pt. a mai trezi in ei spiritul de aventura imbinat cu relaxarea altfel decat in fata unui montaj... :sparge: Multumesc dl-lui RATZA pt. trimiterea la sit-turi, dar acolo nu sunt electronisti...acolo chiar sunt oameni care merg pe munte... unii de 20 de ori intr-un an...eu sunt din Constanta, stiti cum e...biletele sunt scumpe, distanta cam mare, timp adesea insuficient...totusi o data pe an, parcurg un traseu de creasta, uneori chiar plec singur de acasa, alteori suntem 2 sau 4, dar conteaza mult cele cateva zile cand uitam de civilizatie si stres...este minunat cand mai auzi Imnul P. Craiului, de expl., la o cabana... :aplauze Am remarcat totusi cu parere de rau, ca nu mai sunt frumoasele focuri de tabara si cantece la chitara cum au fost odinioara...am vazut pantofari care se imbata, urla, distrug si arunca obiecte... intr-o vara, nu am putut sa dorm in cort, din cauza manelelor date la refuz din masini bengoase langa lacul si cab. Bolboci... :speriat Chiar daca nu merge nimeni, las deschis aici, pt. a ne pune dif. intrebari legate de munti, traseu, conduita, vreme, sau orice altceva care ne intereseaza... :aplauze

Link spre comentariu

Tura pe Bucegi, nu este solicitanta. E ca o plimbare. Poti s-o faci cu bicicleta. Ba chiar cu masina, daca o poti urca pana la Babele, si de acolo sa ti-o coboare cineva pana la Pestera Ialomicioarei.Daca tot te invarti prin zona, iti recomand tura de creasta, Piatra Craiului -daca n`ai facut-o.Dintre toate turele de creasta, Masivul Piatra Craiului, mi s-a parut cea mai spectaculoasa tura, si mai dificila. Am prins si o ploaie, intr-una din zile, si vedeam cum "fug" fulgerele/traznetele pe stanci. Marea problema este apa de beut, mai ales daca mergi vara. Gasesti izvoare, dar trebuie sa cobori de pe creasta, cam mult...si greu. Fagarasul, seamna cu Muntii Rodnei, daca i-ai calcat. Spectaculos, dar, pe timp de vara, nu-i dificil, doar ca-i mai lung.

Link spre comentariu

În Crai e nasol cu apa, tre' s-o cari pe toată sus. Şi Făgăraşul poate fi dificil, depinde pe unde mergi.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut nu sunt electronist dar cautand pe goog ture pe munte in august am dat peste forumul asta. Deci daca mai e valabila oferta turului pe bucegi si fagarasi contacteaza ma si stabilim detaliile. N am burta dar nici prea multa experienta pe munte chiar daca am facut FEFS ul acum cativa ani in urma.Pe curand si sper ca ai reusit sa convingi si alte persoane.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Retezat-ul cu multele si frumoasele lacuri...este un munte mai aparte care nu prea place la multa lume, cel putin asa s-a intamplat acum vreo 15 ani de cand am plecat cu o echipa numeroasa, din care unii si acum cand ne aducem aminte, zic cu nostalgie: " vai! ce de pietre mai erau pe acolo!"Zile insorite in Retezat! :31

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

" vai! ce de pietre mai erau pe acolo!"Am patit si eu ceva asemanator, respectiv de la (complexul) Pietrele (ha? pietre?) am urcat pe culmea care ducea spre vf. Retezat. Asta cu echipament, cort, tot. N-a durat mult, poate vreo ora, timp in care am mers ca melcul (din piatra in piatra), pana sa ne hotaram sa coboram in vale, ca oamenii normali, si sa facem traseul pe acolo. Mai departe a fost pur si simplu superb.

Link spre comentariu

Fiecare munte are ceva de oferit, trebuie numai s-o descoperi...Retezatul este bogat in frumoase lacuri, multe cu nume de fete, este o placere sa campezi pe acolo... in Crai sunt zone superbe dar care te si "incearca", atentia fiind maxima in unele zone, iar Fagarasul iti spune cat de mici suntem pe intinderile-i vaste..., in sfarsit, Bucegii reprezinta pt, mine, un munte sacru care intotdeauna ma incarca cu energie pozitiva... :hamac

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări