Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare modul statie radio

Vizitator vdrapaca

Postări Recomandate

Vizitator vdrapaca

Va salut!

Am nevoie de ajutor in identificarea statiei radio din care provine modulul din pozele alaturate:

Poza din fata:

Posted Image

Poza din spate:

Posted Image

Dupa parerea mea pare a fi un AFI cu banda de trecere variabila... dar e f greu de scos schema dupa cablaj.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo2mhj

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

Salutare!Da, multumesc celor care m-au ajutat in indentificarea chestiei neagre din partea stanga a pozei. :rade: Intradevar, este un soarec cu dinte albastru, Microsoft. Dar asta stiam asta dinainte. A fost folosit doar ca element de referinta pentru modulul din partea dreapta.Ceva pareri despre statia din care provine modulul din partea dreapta a pozelor?

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Daca nu ma inseala memoria este parte din R 130, http://museum.radioscanner.ru/r_130/9230.jpg sau site-ul complet:http://museum.radioscanner.ru/r_130/r_130m.html.Succes...apropo,mai aveti subansamble sau ceva din statia originala?73!ViorelYO2MHJ

Va multumesc mult pentru informatie. Acum sa vad cum pot sa modulul la treaba.Din statie am doar acest modul. L-am cuparat din targul de vechituri pentru minilampi, dar inainte de a-l desface vroiam sa stiu ce stric.Cu bine,Victor D.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări