Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor B536

Postări Recomandate

Vizitator Poetru

Pe o sursa de 48v am un tranzistor b536 fabricat de NEC si nu gasesc niciunde datasheetul acestuia.. Macar un echivalent daca stiti careva...mi-ar fi de ajutor...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• zal

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Poetru

Si-PNP, NF/S-L 130V, 1,5A, 20W, 60MHz = 2SA968,2SA985, 2SB628, 2SB537.

Multumesc mult.. Eu am petrecut 2 ore pe internet si nu am gasit mai nimic..
Link spre comentariu
Toni Marginean

Eu am cataloagele VRT originale de la ECA tiparite in 1993 si acolo m-am uitat. Daca nu gasiti tranzistoarele pe care vi le-am spus o sa va dau si echivalente europene.

Link spre comentariu
Vizitator Poetru

Name: 2SB628Material of transistor: SiPolarity: pnpMaximum collector power dissipation (Pc): 20WMaximum collector-base voltage (Ucb): 160VMaximum collector-emitter voltage (Uce): 160VMaximum emitter-base voltage (Ueb): 5VMaximum collector current (Ic max): 1.5AMaximum junction temperature (Tj): 150°CTransition frequency (ft): 20MHzCollector capacitance (Cc), Pf: 35Forward current transfer ratio (hFE), min/max: 40/200Manufacturer of 2SB628 transistor: NECPackage of 2SB628 transistor: TO220Application: Medium Power, High Voltage AICI SCRIE ca, minim tensiune de iesire este de 40v...corect...numai ca mi-e i-mi scoate 30v. Daca nu insist prost exista posibilitatea ca tensiunea de 30v sa fie cauzata de un condensator??

Link spre comentariu
Vizitator Poetru

Eu am cataloagele VRT originale de la ECA tiparite in 1993 si acolo m-am uitat. Daca nu gasiti tranzistoarele pe care vi le-am spus o sa va dau si echivalente europene.

Ar fi exceptional...singurul echivalent pe care l-am gasit este 2 SA 1011 dar nu e pe stoc :(
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări