Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirlpool FL5105 - nu intra in turatia de stoarcere

realconstruct

Postări Recomandate

Am o MSH Whirlpool model FL5105 cu urmatorul simptom:- la stoarcere se pregateste sa intre in turatia de 800rpm dar nu reuseste, invarte motorul la o turatie constanta dar mult mai mica.In rest toate programele functioneaza OK, ( motorul functioneaza bine la turatia de spalare st/dr ) .Puteti sa ma ajutati cu vreo sugestie/idee ?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• realconstruct

3

• pusu

3

• SASSU

1

Vizitator maamulos

Posibil ca bobinajul pentru turatia maxima sa fie compromis ....eventual poti desface mufa de alimentare de pe motor si sa o pui la loc poate ai noroc sa fie doar contact imperfect !

Link spre comentariu

Am o MSH Whirlpool model FL5105 cu urmatorul simptom:- la stoarcere se pregateste sa intre in turatia de 800rpm dar nu reuseste, invarte motorul la o turatie constanta dar mult mai mica.In rest toate programele functioneaza OK, ( motorul functioneaza bine la turatia de spalare st/dr ) .Puteti sa ma ajutati cu vreo sugestie/idee ?Multumesc anticipat.

Am gasit o carte service ptr modelul tau, cu versiunea 8570 510 10780. Daca ai modelul asta putem sa identificam defectul. Daca ai alta versiune am nevoie de "Circuit diagram" din cartea service.
Link spre comentariu

problema e de pe motor are un senzor care citeste turatia de acolo este baiul el citeste turatia si in functie de turatie da comanda la triac care comanda turatia bafta.

Realconstruct mi-a zis ca a rezolvat problema.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări