realconstruct Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Am o MSH Whirlpool model FL5105 cu urmatorul simptom:- la stoarcere se pregateste sa intre in turatia de 800rpm dar nu reuseste, invarte motorul la o turatie constanta dar mult mai mica.In rest toate programele functioneaza OK, ( motorul functioneaza bine la turatia de spalare st/dr ) .Puteti sa ma ajutati cu vreo sugestie/idee ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Posibil ca bobinajul pentru turatia maxima sa fie compromis ....eventual poti desface mufa de alimentare de pe motor si sa o pui la loc poate ai noroc sa fie doar contact imperfect ! Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Are un singur bobinaj. Mufa este OK. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Pune schema electrica a ei sa vedem ce ar putea fi. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Am o MSH Whirlpool model FL5105 cu urmatorul simptom:- la stoarcere se pregateste sa intre in turatia de 800rpm dar nu reuseste, invarte motorul la o turatie constanta dar mult mai mica.In rest toate programele functioneaza OK, ( motorul functioneaza bine la turatia de spalare st/dr ) .Puteti sa ma ajutati cu vreo sugestie/idee ?Multumesc anticipat.Am gasit o carte service ptr modelul tau, cu versiunea 8570 510 10780. Daca ai modelul asta putem sa identificam defectul. Daca ai alta versiune am nevoie de "Circuit diagram" din cartea service. Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 problema e de pe motor are un senzor care citeste turatia de acolo este baiul el citeste turatia si in functie de turatie da comanda la triac care comanda turatia bafta. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 problema e de pe motor are un senzor care citeste turatia de acolo este baiul el citeste turatia si in functie de turatie da comanda la triac care comanda turatia bafta.Realconstruct mi-a zis ca a rezolvat problema. Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Poate ne spune si noua cum a rezolvat si de unde era problema !!! Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 problema era din programator - condensator devalorizat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum