Vizitator gogu190 Postat Aprilie 10, 2006 Partajează Postat Aprilie 10, 2006 Este vorba de niste filtre pentru sateliti , driver de medii folosesc qsl 10P20 iar pentru inalte PHT-408. Imi trebuiesc niste scheme pt filtre, daca se poate putin mai detaliat la realizarea bobinelor adica nr se spire si dimensiunile ei daca se poate. Chiar imi trebuiesc filtrele astea cat mai curand :axe: Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 pt pht ai putea folosi filtru asta http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... 36&start=0 Link spre comentariu
Vizitator globalisation Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 am niste difuzoare de bass de vreo 350 w . De curand mi-am facut niste incinte si as vrea sa stiu daca trebuie neaparat sa le pun filtre si ce fel de filtre ar trebui sa folosesc .un prieten care se ocupa de sonorizari mi-a spus ca nu e neaparat sa imi fac filtre la ele atata timp cat el poate da din statie numai frecventa de bass pentru ele. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Inseamna ca are filtru activ in statie...atunci si normal ca nu mai montezi filtru pasiv pe difuzor..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum