Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator auto ( Kenwood kac-ps 501 F )

Vizitator Iarba

Postări Recomandate

Vizitator Iarba

Salut astazi am primit de la un prieten in dar un nou amplificator auto ( Kenwood kac-ps 501 F ) :da .Tote bune si frumoase l-am probat " de jos" mi-a placut, mantarea lui gauri noi etc.etc. insa prietenul meu din neatentie mi-a conectat bornele invers :speriat :bataie :( nici o problema au sarit sigurantele am dat cablurie de la sursa de alimentare am conectat corespunzator cablurie insa cand am pus sigurante noi a iesit fum din amplificator si ..... acum nus dak marita repararea lui sau daca ati putea sa imi spuneti ce sa intamplat cu el mersi mult si stima :)>-P.S sper ca am postat unde trebuie :d:D

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ghiurcuta Bogdan

2

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai un defect in ''sursa'' luipoate fi dioda''anti prost'' (daca o are),condensator de filtraj de pe intrare,finalii sursei,.....pana nu verifica un cunoscator putem doar presupune si vorbi vorbe.

Link spre comentariu
Vizitator Iarba

Da am un aparat de masura

am masurat prima dioda iar rezultatul a fust acesta :

unde fig A urca pana undeva la 1910 dupa care sare la 1 ( ca si knd nu as pune aparat de masura pe ia )

Iar la be rezultatul de 512

Posted Image

Iar la a doua dioda imi da 000 in ambele sensuri

Posted Image

Ps. din amplificator a iesit fum dar nu observ din ce componenta ma uit le el de 3 zile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări