Vizitator Iarba Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Salut astazi am primit de la un prieten in dar un nou amplificator auto ( Kenwood kac-ps 501 F ) .Tote bune si frumoase l-am probat " de jos" mi-a placut, mantarea lui gauri noi etc.etc. insa prietenul meu din neatentie mi-a conectat bornele invers :( nici o problema au sarit sigurantele am dat cablurie de la sursa de alimentare am conectat corespunzator cablurie insa cand am pus sigurante noi a iesit fum din amplificator si ..... acum nus dak marita repararea lui sau daca ati putea sa imi spuneti ce sa intamplat cu el mersi mult si stima >-P.S sper ca am postat unde trebuie :D Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 ai un defect in ''sursa'' luipoate fi dioda''anti prost'' (daca o are),condensator de filtraj de pe intrare,finalii sursei,.....pana nu verifica un cunoscator putem doar presupune si vorbi vorbe. Link spre comentariu
Vizitator Iarba Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Presupun ca despre astea vorbesti nu ??? aici ar trbui sa verific ?! In prima sunt diodele iar in a doua finali sursei Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Ai un aparat de masura? Asa din poze nu putem sa ne dam seama care componente sunt arse. Link spre comentariu
Vizitator Iarba Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Da am un aparat de masura am masurat prima dioda iar rezultatul a fust acesta : unde fig A urca pana undeva la 1910 dupa care sare la 1 ( ca si knd nu as pune aparat de masura pe ia ) Iar la be rezultatul de 512 Iar la a doua dioda imi da 000 in ambele sensuri Ps. din amplificator a iesit fum dar nu observ din ce componenta ma uit le el de 3 zile Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 In primul rând o dioda se măsoară scoasă din circuit. Iar cea care da 000probabil îi dusă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum