Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iesire TV

marian_valcea

Postări Recomandate

Salut mi-am luat si eu alta placa de baza care se pare ca are TV OUT si nu am primit si cablul cu extensia si as dori sa imi fac eu ceva adaptare sa scot semnal pentru TV.Placa de baza este GA-MA69VM-S2.Aici sunt datele ei http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ma69vm-s2_e.pdf.

Imi puteti spune la ce pini pot lega mufa RCA sa pot scoate semnal pentru TV?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_valcea

3

• wally_gatter

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

wally_gatter

la pagina 69 se explica cum se conecteaza conectorul TV out si la pagina 26 iti este indicat locul pe placa de baza si configuratia pinilor TV Out .. spor la muncile de noapte !! :aplauze

Link spre comentariu

Acolo am vazut si eu dar eu nu stiu care dintre cei 10 pini vin legati la mufa pentru AV unul cred ca este masa dar care este celalalt:Y,C sau COMP?

Link spre comentariu

Nu o am incerc pentru ca nu am primit-o cand am luat placa de baza si vreu sa fac o improvizatie sa vad macar cum se vede.Cat de clar si daca se vede bine o sa caut si tabla dinaia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări