Vizitator SIG Postat Aprilie 10, 2006 Partajează Postat Aprilie 10, 2006 I-am luat baiatului meu o revista cu un CD ce contine un joc,insa ce ma deranjeaza este ca dupa ce l-am instalat iti cere ori de cate ori vrea sa joace jocul,pe care desi il am in calculator,sa introduci CD-ul.In felul acesta uzez prea mult CDRom-ul.Poate l-au facut ptr. a nu se folosi la mai multe calculatoare?Daca nu este vre-un motiv ilegal a-si dori sa stiu,parca am vazut ceva tangential pe net dar nu mai stiu pe unde,cum pot sa fac,eventual vre-un utilitar,sa nu mai trebuiasca sa bag CD-ul cand vrea sa joace jocul respectiv.Merci. Link spre comentariu
costy Postat Aprilie 10, 2006 Partajează Postat Aprilie 10, 2006 faci o imagine la cd cu nero si o montezi cu nero image drive.Practic iti mai apare o unitate de cdrom virtuala ce contine datele de pe cd original. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 13, 2006 Partajează Postat Aprilie 13, 2006 ai alte opţiuni: nero image drive (asa cum s-a spus mai sus), daemon tools, alcohol120%, sau, mai simplu, cauţi un crack pe net :naughty: Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 E interesanta chestia cu CDrom-ul virtual,functioneaza.Merci. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 Da, functioneaza perfect... eu folosesc de mai bine de un an cd-ul de la pagini aurii emulat chiar daca am si CD-ul original... pur si simplu ma enerva cd-rom-ul pana se tura pentru un numar de telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum