javer Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Salutarece telecomanda s-ar potrivi la tv Imper Contec model CE-1403 E diagonala 37 cmnu cunosc sasiu sa procesor Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Pai ce credeti dvs!!! noi le stim chiar asa pe toate pe derost???sint tot felul de denumiri tvc,modele si sasie cu procesoare diferite.una scrie pe ele si alta este in burta lor..Ce este asa de greu ;dati capacul jos,stergeti cu o pensula praful si cititi/comunicati procesorul...antec,contec,tec,radioton,electa, cam seamana... Link spre comentariu
javer Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 nu cunosc nu pentru ca imi este greu sa desfac capacul tv-ului dar nu am acest tv sa il pot desface omul mi-a adus doar modelul tv-uluiimi cer scuze daca am deranjat cu aceasta intrebare Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Va rugam reveniti cu informatii concrete/exacte(componenta) despre acest tip tvc,ptr a va furniza informatii corecte.Nu cred ca va sint de folos info eronate care sa va conduca pe piste gresite !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum