The_Reaper Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 am pus multimetru in paralel este stabil, am facut proba si cu baterie tot fluctueaza, dar foarte putin, sa fie 7107 de vina?? sau e posibil sa bata campii amandoua. Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 verifica daca ai corect cele 2 tensiuni de +5 si -5 v .... daca ai alt integrat incearca si asa Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 am mai verificat voltmetrul, si s-a mai stabilizat, acum mai fluctueaza doar ultimul digit,mai ramane sa schimb piesele care nu au fost noi.Problema era ca eu il alimentasem la mai putit de 8v de cat spune schema Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 La regulatorul ala din ce stiu eu, sper sa nu gresesc ii trebuie la intrare o tensiune cu 1.5 - 2 volti mai mare ca pe iesire altfel nu lucreaza cum trebuie, am ales tensiunea de 8 volti spun eu rezonabil sa nu fiu nevoit sa pun ditamai radiatorul la stabilizatorul de 5 voltiTeoretic poti sa te duci pana in 12 volti da o sa se incalzeasca, daca am gresit rog pe cineva mai priceput sa ma lumineze. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 cam la 12 v l-am alimentat. mai am o intrebare, voltmetrul si ampermetrul pot sa le alimetnez pe amandoua din acelasi traf, dar cu iesiri separate?? Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Eu asa am facut am pus un traf mai mic cu 2 iesiri una de 8 volti si una de 9 volti fara sa aiba prize comune intre cele 2, sau daca ai toroid si mai ai loc in fereastra pui 2 sarme in paralel si bobinezi pana ajungi la un 8 volti .Te astept cu niste poze daca doresti si ai timp si chef sa ne arati si noua ce ai mesterit. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Salut, ce trebuie modificat la acest voltmetru pentru a fi folosit ca si ampermetru?? Link spre comentariu
albasete Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 O rezistenta pe post de shunt si un comutator pentru deconectarea ca voltmetru si conectarea in serie pentru ampermetru. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Am rezolvat, am folosit un sunt dintr-un multimetru, avand ca inspiratie schema aceasta. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Felicitari ! Si pozele ? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Si o poza cu sursa, si un monstrulet de cooler la 28vcc Link spre comentariu
briobit Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 arata bine jucaria Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Ii mai trebuie o vopsea dar sa se mai incalzeasca afara sa o pot vopsi. Mai revin atunci cu poze, cand o sa mai fac mici modificari prin sursa. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Felicitari ! Te-ai descurcat foarte bine ! Link spre comentariu
albasete Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 In schema prezentata de Briobit in afara celor 2 potentiometri de reglaj nu am vazut niciun semireglabil. In partea de cablaje, am vazut R 10 ca este un semireglabil multitura. Care este acea R 10 in schema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum