Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa tensiune C.I. 723 ( 0-30V / 0-3A )

briobit

Postări Recomandate

am mai verificat voltmetrul, si s-a mai stabilizat, acum mai fluctueaza doar ultimul digit,mai ramane sa schimb piesele care nu au fost noi.Problema era ca eu il alimentasem la mai putit de 8v de cat spune schema

Link spre comentariu

La regulatorul ala din ce stiu eu, sper sa nu gresesc ii trebuie la intrare o tensiune cu 1.5 - 2 volti mai mare ca pe iesire altfel nu lucreaza cum trebuie, am ales tensiunea de 8 volti spun eu rezonabil sa nu fiu nevoit sa pun ditamai radiatorul la stabilizatorul de 5 voltiTeoretic poti sa te duci pana in 12 volti da o sa se incalzeasca, daca am gresit rog pe cineva mai priceput sa ma lumineze.

Link spre comentariu

Eu asa am facut am pus un traf mai mic cu 2 iesiri una de 8 volti si una de 9 volti fara sa aiba prize comune intre cele 2, sau daca ai toroid si mai ai loc in fereastra pui 2 sarme in paralel si bobinezi pana ajungi la un 8 volti .Te astept cu niste poze :da daca doresti si ai timp si chef sa ne arati si noua ce ai mesterit.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

In schema prezentata de Briobit in afara celor 2 potentiometri de reglaj nu am vazut niciun semireglabil. In partea de cablaje, am vazut R 10 ca este un semireglabil multitura. Care este acea R 10 in schema ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări