Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

C15-300MB SAU HP-18W ori E15-200S Sau HP-15W!????

Vizitator furtunaperfecta

Postări Recomandate

Pt un amplificator de 150W/ 4ohmi si ~100W/ 8ohmi care din difurile astea C15-300MB SAU HP-18W (ori ca si pret scazut-calitate E15-200S Sau HP-15W!????) este mai bun si care suporta cu adevarat puterea asta a amplifului ca peste tot unde am cautat numai minciuni gasesc cu adevarata putere a difului!

1. Intrebarea e daca toate 4 difuri suporta 150-100W reali?

2. Si care din cele doua categorii de difuzoare mi le recomandati(din: C15-300MB SAU HP-18W si care dintre astea: E15-200S SAU HP-15W)???? [/img]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• Sharky

2

• caty

1

Toate fac fata cu brio la amplif de 100W.La ce vrei sa le folosesti?In casa sau sonorizari in spatii mari?Le folosesti ca si subwoofere?

Ok mersi cu una am lamurit-o! Ce sa zic o sa le folosesc mai mult in casa si cine stie poate si in spatii mult mai mari depinde de ocazia pe care o s-o am? Da ar fi si o varianta sa le folosesc ca si subwoofere, desi numai cel de 18" este subwoofer!?
Link spre comentariu

1. toate puterile specificate pe http://www.poweraudio.ro sunt RMS (reale!)

2. C15-300MB nu mai este disponibil in acest moment stocul a fost epuizat si altele nu am mai adus din acel model

3. poti folosi ca subwoofer E15-350S HP-15W si E15-200S inafara de hp-18W

atentie la faptul ca cel de 18" nu va putea lucra in mod fullrange decat insotit de o medie

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări