Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 8 - 16 Ohmi

Vizitator George24

Postări Recomandate

Vizitator George24

Salut,Am si eu o dilema.Am achizitionat de curand un Amplificator Sony STR-DH520 si nu prea ma pricep,am un set de difuzoare care sunt pe 4 Ohmi iar pe amplificator scrie 8 - 16 ohmi.Intrebarea mea este: pot pune setul de difuzoare??exista vreun risc sa se arda amplificatorul sau difuzoarele??Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Arzi doar ampliful, chiar dacă are ceva protecţii. Jucăriile actuale nu rezistă la sarcini de 4 Ohmi, care sug curent dublu din amplif.

Le poţi pune şi pe astea, dar numai la volum mic. Atenţie că butonul de volum pus la mijloc nu înseamnă că acolo e jumătate din volum.

Link spre comentariu
Vizitator George24

intr-un cuvant imi trebuie difuzoare de 8 ohmi k sa pot asculta la un volum mai zgomotos.:)Si la cele de 4 ohmi le pot pune dar sa folosesc un volum mic.Dar mai am inca 2 care sunt pe 6 ohmi,sunt mai buna sau nici astea nu sunt recomandate?

Link spre comentariu

Bănuiesc că le poţi folosi pe canalele secundare, că tot nu sînt atacate cu toată banda audio. Asta se traduce prin putere mai mică livrată şi pericol mic ptr amplifurile respective.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări