lucyemy91 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 am toata partea de amplificare din sistemul Altec Lansing BXR1121si as vrea sa o modific,in sensul ca as vrea daca se poate sa pun doar partea de preamp cu corectia de ton la un kit tda 7294 si as dori sa stiu daca se poate...am cautat schema pe net insa nu am gasit nimik..... :cry: astept un raspuns...stima Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 cu putina rabdare si cu nitica stinta reusesti dar sa nu te gandesti sa folosesti transformatorul din acel sistem pt tda ul ce vrei sa-l pui si in plus sa sti ca iti trebuie 2 astfel de amplificati cu tda ca sa a-i stereo cel putin succes si sa ne arati si noua ce a-i facut nu uita !piesele au in componenta lot nitica fum daca il scoti nu vor mai merge Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 cu putina rabdare si cu nitica stinta reusesti dar sa nu te gandesti sa folosesti transformatorul din acel sistem pt tda ul ce vrei sa-l pui si in plus sa sti ca iti trebuie 2 astfel de amplificati cu tda ca sa a-i stereo cel putin succes si sa ne arati si noua ce a-i facut nu uita !piesele au in componenta lot nitica fum daca il scoti nu vor mai merge am transformator separat..... si am 2 kituri tda 7294....insa era alta intrebarea.....trebuie sa modific ceva pe intrare....rezistente si acel mic condensator?sau este la fel ca la tda 2030?se vor intelege?stima Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 uite in cele 2 data seturi o sa iti spuna ele ce sensibilitate are 1 si ce sensibilitate are 21 find tda2030 2tda 7294 deci daca unu este mai tare de ureche la intrare ca altu este fix necazu de care te feresti cel mai tare atunci o sa incerci sa le aduci la acelas nivel de intrare prin inserierea unui semireglabil eu zic ca ar trebui sa mearga fara prea multe necazuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum