Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare etaj final

Postări Recomandate

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ms indy666 si as vrea sa te mai intreb ceva pentru irfp460 perechea lui care ar fi adica cum e la irfp240..irfp9240 cred ca ai inteles la ce ma refer ca mai am un modul creatie proprie av400 si i-am luat finali pt celelalte 2 module fet 400 pe care le-am reparat azi au cate 6 perechi de finali.. fiecare modulsi mai am niste irfp460 si vreau sa fac un experiment sa vad cu astea cum se aude av 400 ma refer la putere sa vad ce pot da... ca asa pe partea opusa puteam sa pun irfp9240 da nu sunt egale in putere si o sa oscileze amp....ce mosfet ar fi perechea lui irfp460 egal in datasheet cu asta

Link spre comentariu

ms iara imi facura figuri modulele alea 2 le-am bagat in cutie sa le fac o proba la transformatoru pe care ereau puse inainte sa vad daca merg ..merg p...a.am reglat curentul de mers n gol tot da cand cuplez se aude modulul merge dar bazaie transformatoru daca scot alimentarea de la modul nu mai bazaie deci trafu nu e in scurt.si mi se incalseste o rezistenta de 1k pana ia fok deja akm e scrum nu pot sa il las nici 5 sec ca prafu se alege ? daca sti spunem dc nu mai merge alimentat ca in nainte de unde poate veni problema asta ?

Link spre comentariu

@sinescu marius tu ai auzit ce am zis eu pana acum? Ai impresia ca noi suntem madam hara sa ghicim ce ai tu acolo? asta-i buna... :ras: Pune mana si fa o poza clara a montajului si aratane-o, apoi cata schema ca sa stim si noi ce mesteresti si tu acolo ca doar asa poti fi ajutat, ce faci tu acolo nu se numeste electronica, ci in cel mai bun caz un experiment esuat :sparge:

Link spre comentariu

Schemele care circula pe net sunt diverse: AV400, FET400, IPA400 etc...Toate au la baza aceasi schema la care difera cateva piese ca valoare.Acele zenere sunt cu rol de protectie daca sunt calculate corect. Au mai fost cateva discutii in trecut si nu vreau sa dezgrop mortii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări