Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare etaj final

Postări Recomandate

nu stiu cum sa il fac am incercat dar nu pot sa o postez cand caut fisierul in imagesrak nu il vede poate nu stiu eu cum trebuie arhivat

Incearca si tu sa o uplodezi direct pe mediafire.com de exemplu si apoi pune linkul de descarcare aici.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

toate componentele sunt bune am masurat si tranzistori de pe preamplificare ...cred ca problema e de la etajul final... o fi cedat vreun tranzistor si trece curent prin el aiurea si ii influenteaza si pe ceilalti azi o sa-i dau jos pe tori 12 alimentez modulul la o tensiune mai mica si masor fara ei sa vad daca imi mai scoate curent continuu pe iesirede la alt ceva nu cred ca mai poate fi ?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

sall ieri dupa o perioada lunga de stat am zis sa incerc sa repar modulele m-am uitat prin ele am schimbat niste rezistente si am masurat componentele in parte in fine.....un modul merge perfect dar celalalt cu aceeasi problema mai avea si bc546 ars. la-m shimbat am masurat peste tot. CAND il alimentez ii dau drumu la semnal se aude distorsionat rau.scot firu de la traf din priza si imediat incepe sa se auda mai incet dar bine cand introduc in priza trafu si se alimenteaza modulul tot bazait se aude de la ce sa fie ?

Link spre comentariu

retrosong ..am masurat piesele le-am si comparat cu celelalte dupa modulul care functioneaza.eu zic ca problema ori e de la mje ori de la mosica eu cand am montat mje-urile ereau bune...si daca erea sa fie vreunu ars la cum imi baraie mie se incaldea si imi dadeam imediat seama...da la mine se incalzeste rapid radiatorul cu finali sigur akolo e problemaeu v-am cerut parerea sa vad poate imi dati un sfat mai bun.... ca azi nu pot sa umblu la el cai duminika...asa incercam maine indicatile voastre cu ce mai incercam si eu ii dadeam de cap

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări