George Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 nu stiu cum sa il fac am incercat dar nu pot sa o postez cand caut fisierul in imagesrak nu il vede poate nu stiu eu cum trebuie arhivatIncearca si tu sa o uplodezi direct pe mediafire.com de exemplu si apoi pune linkul de descarcare aici. Link spre comentariu
sinescu marius Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 toate componentele sunt bune am masurat si tranzistori de pe preamplificare ...cred ca problema e de la etajul final... o fi cedat vreun tranzistor si trece curent prin el aiurea si ii influenteaza si pe ceilalti azi o sa-i dau jos pe tori 12 alimentez modulul la o tensiune mai mica si masor fara ei sa vad daca imi mai scoate curent continuu pe iesirede la alt ceva nu cred ca mai poate fi ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 http://www.postimage.org , are si functia de resize, copiezi intreg link-ul Forum BBCode (1) , si-l pui aici. Imageshack este o mizerie! Link spre comentariu
sinescu marius Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 nu merge nici asta imi zice ''No decode delegate for this image format''am incercat toate formatele la rand si asa zice la toate nu stiu ce are Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 sall ieri dupa o perioada lunga de stat am zis sa incerc sa repar modulele m-am uitat prin ele am schimbat niste rezistente si am masurat componentele in parte in fine.....un modul merge perfect dar celalalt cu aceeasi problema mai avea si bc546 ars. la-m shimbat am masurat peste tot. CAND il alimentez ii dau drumu la semnal se aude distorsionat rau.scot firu de la traf din priza si imediat incepe sa se auda mai incet dar bine cand introduc in priza trafu si se alimenteaza modulul tot bazait se aude de la ce sa fie ? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Vezi ca e defect..... Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 asta e llogic dar de la ce sa imi faca asa distorsionarea aia puternica ? Link spre comentariu
indy666 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Mai exact cum se manifesta? Se aude sunetul distorsionat? Sau se aude normal si peste sunet este brum(bazait)? Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 de auzit se aude ce zice dar distiorsonatsi daca dau volumul la minim se aude numai baraitu puternic brrrrrrrrrrrrrr Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 nu stie nimeni de la ce poate fi ?......eu as zica ca e un final strapuns si ii influenteaza si pe ceilalti Link spre comentariu
retrosong Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 masoara piesele ca daca stai dupe indicatii nu-l repari degraba Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 retrosong ..am masurat piesele le-am si comparat cu celelalte dupa modulul care functioneaza.eu zic ca problema ori e de la mje ori de la mosica eu cand am montat mje-urile ereau bune...si daca erea sa fie vreunu ars la cum imi baraie mie se incaldea si imi dadeam imediat seama...da la mine se incalzeste rapid radiatorul cu finali sigur akolo e problemaeu v-am cerut parerea sa vad poate imi dati un sfat mai bun.... ca azi nu pot sa umblu la el cai duminika...asa incercam maine indicatile voastre cu ce mai incercam si eu ii dadeam de cap Link spre comentariu
zal Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Ori sînt polarizaţi greşit trz finali, ori oscilează ampliful, astea sînt cauzele brumului, creşte consumul mult şi scade filtrarea. Link spre comentariu
sinescu marius Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 sall am descoperit azi ca daca il alimentez cu 2x20v merge perfect nu se mai aude nici un brum......... da nui bine celalalt merge cu 2x75v si ambele module sunt asemanatoare deci de unde ar fi problema cand primeste tensiune mai mare intra brumu ala ? Link spre comentariu
zal Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Ori sînt polarizaţi greşit trz finali, ori oscilează ampliful, astea sînt cauzele brumului, creşte consumul mult şi scade filtrarea.Evident că la tensiuni mai mici de alimentare, nu se mai petrece fenomenul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum