Vizitator vvlladdd Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 salut, posed un webcam nortex vega 300 , are o rezolutie de 2 megapixeli. dar are o problema.... in momentul cand il atasesz la interfata usb a placii de baza imi spune device unknown(cu usb 2.0 activat din bios) si nu se instaleaza.. nu face nimic. dar cand dezactivez usb 2.0 din bios merge. de ce face asta? pe alt pc merge.. si mentionez ca porturile usb ale mele sunt functionale. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Instalezi driverul webcam-ului si dupa, conectezi device-ul in PC. Banuiesc ca ai windows. E floare la ureche instalarea driverilor. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 nu merge! alte idei? Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Deci tu spui ca web-ul nu merge cand activezi din bios usb 2.0 E posibil ca web-ul tau sa nu suporte usb 2.0. Probabil ca ceilati nu au usb 2.0 sau cand se conecteaza webcam-ul la usb se seteaza automat usb-ul care suporta aparatul, adica 1.5. Parerea mea... Editat de ComponentePC: Parerea mea este ca trebuie sa citesti neaparat regulamentul, sa incerci sa te exprimi corect si sa nu mai folosesti expresii de chat! Ti-am editat mesajul. Considera asta un prim avertisment. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 deci tu spui ca webul nu merege cand activezi din bios usb 2.0e posibil ca webul tau sa nu suporte usb 2,0 ,adika sfotul din web nu e 2,0dc merg la altii?probabil ca la ceilati nu au usb 2.0 sau cand se conecteaza la usb sa se seteze automat usb-ul care suporta aparatul ,adika 1.5 parerea mea Unde ai auzit tu de USB 1.5?Probabil se schimba tensiunea de lucru pe portul USB in momentul dezactivarii. Ce placa de baza ai? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Va salut ! Exista numai aceste usb-uri 1.0 , 2.0 si 3.0. USB 1.5 nu exista . Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Exista si versiuni minore la USB (0.7, 0.8, 0.9, 0.99, 1.0, 1.1 etc.).Incearca si in alte porturi. Cablul e lung?Daca merge in port USB 1.0 trebuie sa mearga si in port USB 2.0 (asa a fost conceput). Ma gandesc ca problema apare de la interferente sau alimentare. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 placa de baza este ECS RS485M..... Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 in toate porturile face asa, cablul are maxim 1,5 m. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Acum am inteles,deci cablu este de 1,5m, nu versiunea usb-ului 1,5. Asa se intampla cand nu ne explicati bine. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Poate fi din cauza cablului de calitate slaba.Lipsa protectiei contra interferentelor la placa de baza,webcam,sau cablu neecranat.Ce ai putea incerca:- schimbarea cablului de la camera- utilizarea unui HUB USB 2.0 cu alimentare externa. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 imi voi face un hub usb extern care il voi alimenta cu 5V stabilizat si voi folosi restul de fire Data+ si Data- si GND din conectorul USB al placii de baza, gresesc ceva? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Nu asa.Ordinea in care am recomandat sa incerci e sa schimbi cablul webcam-ului.Cauti un cablu USB mai sanatos,si il schimbi la webcam.Poate ai noroc sa se potriveasca la culori dar nu intotdeauna.Desfaci webcam-ul dezlipesti cele4 fire dar inainte de asta vezi exact ordinea si corespondenta lor in mufa USB.La noul cablu USB ii pastrezi mufa USB ce se conecteaza la placa de baza,in celelalt capat tai mufa respectiva,identifici corespondenta firelor si le lipesti unde trebuie.Daca asa functioneaza e OKDaca nu poti incerca un HUB,adica un dispozitiv ce se gaseste de cumparat.Trebuie sa verificisa fie USB 2.0 si sa fie un model cu alimentare externa. Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 http://guiodic.wordpress.com/2008/11/04 ... epid-ibex/ asta este web camul dar observ ca cablu este "sanatos " adica are ecranare cu o camasa ca la cablurile coaxiale si e si destul de gros. dar pe alt pc mai vechi merge si de ce la mine nu merge? decat doar daca dezactivez functia de USB 2.0 din bios? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum