dem3ntor Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Buna ziua! Am cumparat de curand o carcasa de grundig sv1000 fara amplificator si transformator. In ea am montat un aplificator cu STK cumparat mai demult (si care are stearsa seria.) si un transformator. Problema este ca atunci cand ating masa se aude un pacanit mic in boxe. Cum pot elimina aceasta problema? De asemenea mai am si un mic brum, daca tin urechea aproape de difuzor. http://insidehifi.blogspot.com/2011/08/ ... -1000.html Multumesc! Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Foloseste cabluri ecranate la intrare, precum si intre etajul preamplificator (daca ai asa ceva) si etajul amplificator final. Firele pt. potentiometre, la fel ecranate, masa comuna legata la carcasa, priza cu impamantare legata la masa comuna si ar trebui sa scapi de brum si alte chestii zgomotoase.Amplificatoarele HI-FI mai au un conector (sau surub) in spatele carcasei de care se leaga un cablu pt impamantare tocmai pt. eliminarea zgomotului de fond. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 in afara de impamantare restul sunt asa cum mi-ati scris! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Impamintare si filtru de retea, rezolva problema ta. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 am o mufa de alimentare dintr-un ups care are si un filtru in interior, este bun acel filtru? Link spre comentariu
zal Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Destul de slab, dar îl poţi îmbunătăţi dacă-i adaugi pe borne un cond de 0,22...0,47uF/250...275Vca sau 1kVcc.Probabil că nu ai ales nici bine locul de legare a carcasei la masa montajului, poate ai o buclă de masă, e un subiect mai sus cu aşa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum