Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator A-350 - Se merita achizitionat ?

Postări Recomandate

Mai se merita achizitionat un amplificator IEI A-350 in stare originala si perfect functional (inafara de potentiometre) la 200 lei pentru a il folosi zi de zi. ?

Asi mai fi curios si cum suna acest amplificator fata de cele japoneze gen pioneer, sony, denon etc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

E doar o preferinta personala.Raportul pret calitate , e undeva sus , comparat cu alte amplifuri la acelasi pret.

Atat si nimic mai mult , ampliful este vechi si depasit iar ca performante lasa mult de dorit.Iti recomand sa mai strangi ceva bani si sa iti ei ceva japonez, la 300 ron eu am cumpărat un amplif Nikko na 890 care are 2x70w si suna impecabil.
Link spre comentariu

Am inteles.

Alte Opini Pertinente referitor la IEI A-350 Produs de Inteprinderea Electronica Industriala ???

Daca sar schimba potentiometri cu alti de calitate, condensatori si alte componente de proasta calitate ar iesi o scula buna din el??

Link spre comentariu

....... singurele parti bune, din acest amplificator, ar fi transformatoarele de retea, si radiatorul ,restul e depasit , uzat moral.... :da . Cel mai bine , mai aduni ceva bani si cumperi un amplif S.H. ceva de marca cum bine au remarcat si alti useri.

Am avut ceva de marca garla, in ultima vreme am schimbat scule care fara 1 nr sau 2 nu era cap serie gen yamaha ax-700, onkyo a-8670, sony ta-f570es, Pioneer A-757. etc....Insa am vazut ca multi tot il lauda ca sunt bine acest model de amplificator, chjiar era in topicu vanzari cineva care zicea ca are in caza sony ta-f870es cap serie sony cu mosfet, si inca cateva scule cap serie facute pana in 93, Si ai place cum suna A-350 mai mult decat ele. Chestia asta ma facut sa deschid acest topic si sa ma intreb, daca mai se merita achizitionat si inbunatatit acest amplificator. Carcasa, Radiatoru, si transformatorul se vede clar ca este peste aproape orce scula japoneza.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări