Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CPU usage

Vizitator vally_09

Postări Recomandate

wally_gatter

de partea de soft video se leaga mult mai multe chichite , cum ar fi si standby mode-ul , si system idle process , si altecele care folosesc direct placa video ca terminal.. si sincer , eu nu am vazut ca mare branza sa se intample din ce se vede in cele doua poze.. asa de curiozitate , intra putin la setarile placii video si vezi daca e ceva in neregula , vezi si din device manager daca cumva ai conflicte la alocarea resurrselor , eventual poti verifica si HDD-ul daca e scris driverul cum trebuie intr-o zona curata fara bad-uri (windowsul si partile lui componente sunt asezate in anume locuri pe HDD ), etc <>

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• wally_gatter

3

• Spitfire

1

• riderinblack

1

Vizitator vally_09

de partea de soft video se leaga mult mai multe chichite , cum ar fi si standby mode-ul , si system idle process , si altecele care folosesc direct placa video ca terminal.. si sincer , eu nu am vazut ca mare branza sa se intample din ce se vede in cele doua poze.. asa de curiozitate , intra putin la setarile placii video si vezi daca e ceva in neregula , vezi si din device manager daca cumva ai conflicte la alocarea resurrselor , eventual poti verifica si HDD-ul daca e scris driverul cum trebuie intr-o zona curata fara bad-uri (windowsul si partile lui componente sunt asezate in anume locuri pe HDD ), etc <>

cred ca problema a fost din cauza Hdd-ului,pentru i-am dat o defrgmentare si un error-checking si acum merge mult mai bine,Cpu usage-ul a scazut foarte mult.Multumesc de ajutor !!! :aplauze
Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd

salut , am patit si eu ceva asemanator . Am o placa video nvidia ,iar daca puneam ultimele drivere de pe siteul celor de la nvidia imi instala si nvidia update care imi rupea procesorul.

Link spre comentariu
wally_gatter

cu ajutorul task manager-ului sau a altui utilitar de explorat "procesele" vezi care program forjeaza cel mai tare procesorul , ii dai kill si pe urma-l dezinstalezi daca nu ti-e util sau nu e esential :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări