wally_gatter Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 de partea de soft video se leaga mult mai multe chichite , cum ar fi si standby mode-ul , si system idle process , si altecele care folosesc direct placa video ca terminal.. si sincer , eu nu am vazut ca mare branza sa se intample din ce se vede in cele doua poze.. asa de curiozitate , intra putin la setarile placii video si vezi daca e ceva in neregula , vezi si din device manager daca cumva ai conflicte la alocarea resurrselor , eventual poti verifica si HDD-ul daca e scris driverul cum trebuie intr-o zona curata fara bad-uri (windowsul si partile lui componente sunt asezate in anume locuri pe HDD ), etc <> Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 de partea de soft video se leaga mult mai multe chichite , cum ar fi si standby mode-ul , si system idle process , si altecele care folosesc direct placa video ca terminal.. si sincer , eu nu am vazut ca mare branza sa se intample din ce se vede in cele doua poze.. asa de curiozitate , intra putin la setarile placii video si vezi daca e ceva in neregula , vezi si din device manager daca cumva ai conflicte la alocarea resurrselor , eventual poti verifica si HDD-ul daca e scris driverul cum trebuie intr-o zona curata fara bad-uri (windowsul si partile lui componente sunt asezate in anume locuri pe HDD ), etc <>cred ca problema a fost din cauza Hdd-ului,pentru i-am dat o defrgmentare si un error-checking si acum merge mult mai bine,Cpu usage-ul a scazut foarte mult.Multumesc de ajutor !!! Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 salut , am patit si eu ceva asemanator . Am o placa video nvidia ,iar daca puneam ultimele drivere de pe siteul celor de la nvidia imi instala si nvidia update care imi rupea procesorul. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 cu ajutorul task manager-ului sau a altui utilitar de explorat "procesele" vezi care program forjeaza cel mai tare procesorul , ii dai kill si pe urma-l dezinstalezi daca nu ti-e util sau nu e esential Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 salut , am patit si eu ceva asemanator . Am o placa video nvidia ,iar daca puneam ultimele drivere de pe siteul celor de la nvidia imi instala si nvidia update care imi rupea procesorul.incearca procesxp pe care il gasesti aici http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb896653 o sa-ti arate exact ce proces iti manca din resurse. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum