gheorghe_71 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Am un motor de hidrofor pe care l-am facut o moara de curatat drugile de porumb dar are turatia prea mare , oare pot sa o micsorez electronic , puterea o are in jur de 1,5- 2 kvmultumescEditat de Madalina:nume subiect Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 de ce nu o demultiplici cu diferente de fulii?de ce vrei sa te complici cu module electronice? Link spre comentariu
gheorghe_71 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 de ce nu o demultiplici cu diferente de fulii?de ce vrei sa te complici cu module electronice? Este legata direct prin sudura de motor Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Posibil ,dar motoarele de hidrohor sant cu rotor in colivie si necesita convertizor de frecventa pt modificarea turatiei ; cunm trebuie modificata turatia :la jumate ,la 3/4? Pune un titlu mai sugestiv ,asta cu ajoooootor nu prea se stie la ce se refera. Link spre comentariu
H Robert Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Poti sa incerci si cu un reostat inseriat cu infasurarea statorica, o sa scada tensiunea si o sa scada si turatia dar va fi o putere mai mica.PS: poate ai vrut sa scri la putere 1,5-2 KW nu KV pt ca KV este pt tensiune este multiplul voltului. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Motoarele cu rotor in scurt se invart dupa frecventa retelei .Frecventa trebuie sa o scazi daca doresti modificarea frecventei.Se poate si asa ,o metoda ciobaneasca de scadere prin 'gatuirea' motorului. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Poti sa incerci si cu un reostat inseriat cu infasurarea statorica, o sa scada tensiunea si o sa scada si turatia dar va fi o putere mai mica.PS: poate ai vrut sa scri la putere 1,5-2 KW nu KV pt ca KV este pt tensiune este multiplul voltului.Imi cer scuze dar.. .. am gresit o tastaIn final ceva mai concret daca se poate Va multumesc muuult Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Stai linistit ,eu am incurct un cuvant ,adica:'pt modificarea turatiei se modifica frecventa 'Pt reostate cine se ocupa cu asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum