Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor de hidrofor-micsorare turatie

gheorghe_71

Postări Recomandate

Am un motor de hidrofor pe care l-am facut o moara de curatat drugile de porumb dar are turatia prea mare , oare pot sa o micsorez electronic , puterea o are in jur de 1,5- 2 kvmultumescEditat de Madalina:nume subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheorghe_71

2

• H Robert

1

• pop_ady44

1

• Dumitrache_S

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Posibil ,dar motoarele de hidrohor sant cu rotor in colivie si necesita convertizor de frecventa pt modificarea turatiei ; cunm trebuie modificata turatia :la jumate ,la 3/4? Pune un titlu mai sugestiv ,asta cu ajoooootor nu prea se stie la ce se refera.

Link spre comentariu

Poti sa incerci si cu un reostat inseriat cu infasurarea statorica, o sa scada tensiunea si o sa scada si turatia dar va fi o putere mai mica.PS: poate ai vrut sa scri la putere 1,5-2 KW nu KV pt ca KV este pt tensiune este multiplul voltului.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Motoarele cu rotor in scurt se invart dupa frecventa retelei .Frecventa trebuie sa o scazi daca doresti modificarea frecventei.Se poate si asa ,o metoda ciobaneasca de scadere prin 'gatuirea' motorului.

Link spre comentariu

Poti sa incerci si cu un reostat inseriat cu infasurarea statorica, o sa scada tensiunea si o sa scada si turatia dar va fi o putere mai mica.PS: poate ai vrut sa scri la putere 1,5-2 KW nu KV pt ca KV este pt tensiune este multiplul voltului.

Imi cer scuze dar.. :jytuiyu :jytuiyu .. am gresit o tastaIn final ceva mai concret daca se poate Va multumesc muuult
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări