Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator LM 386

strombi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

5

• zal

1

• nascadorel

1

• maciupiciu

1

Top autori în acest subiect

N-ai nevoie de curaj petru a incerca montajul, este suficient sa apropii sau chiar sa suprapui un magnet permanent peste bobina si o sa auzi suficient de bine semnalul audio, asta daca ai aplicat un semnal audio pe intrare si daca iti functioneaza montajul. In rest despre scopul si riscul acelui montaj, sint multe de spus................... "daca ti-e frica de apa nu mananci peste".

Link spre comentariu

Am momentan doar magnetii aia mici de neodium care intra in ureche nu am si magnetul mare sa i extrag. eu am incercat sa ii bag in ureche acum cateva minute dar nu ajung pe timpan am intors capu in toate feluri si cand l-am intors in partea cealalta a cazut din ureche.

Link spre comentariu

Ce metode de puşcărie! Doar acolo îşi bagă unii tot felul de obiecte în orificii. E chiar nesănătos. :rade: Nu e mai simplu să învăţaţi puţin, măcar de trecere? Din cîte ţin minte, subiectele de genul ăsta au fost blocate pe forum.

Link spre comentariu

E simplu de zis teoretic inveti de trecere dar cand pentru trecere trebuie sa inveti mai mult de o gramada mai bine ori nu te mai apuci ori cauti alternative.

Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd

salut, am facut acest montaj acum aproximativ un an de zile pentru fosta mea prietena sa copie, nu am lasat-o sa foloseasca magneti din aia care se baga cu totul in ureche (ca sa nu se complice treburile) in schimb am folosit un mini difuzor din alea care sunt pe placile de baza la pc, din alea mici rotunde ca un mic cilindru, se auzea impecabil si a reusit sa il mascheze ea avand parul mare si des. Am facut o greseala atunci ca i-am facut chestia, trebuia sa o las sa se chinuie sa invete, dar chiar se merita? nu poti sa iti faci timp sa inveti chiar daca nu iti place? in fine. Da montajul merge, eu am folosit 2 baterii duraccel de 9v puse in paralel ca sa elimin cat de cat riscul sa ramana fara alimentare tot montajul.

Link spre comentariu

Treaba cu microcasca aia e misto dar nu pot sa le produc ca si nivel de hobby,am realizat schema clasica cu LM386 pe post de amp si cu bobina pe iesire ma rog o rezistenta pe intrare si se aude super claritate f buna,insa urechile mele sunt mai ciudate si nu imi ajunge magnetul ala mic pe timpan efectiv nu ajunge unde trebuie.

Link spre comentariu

salut, am facut acest montaj acum aproximativ un an de zile pentru fosta mea prietena sa copie, nu am lasat-o sa foloseasca magneti din aia care se baga cu totul in ureche (ca sa nu se complice treburile) in schimb am folosit un mini difuzor din alea care sunt pe placile de baza la pc, din alea mici rotunde ca un mic cilindru, se auzea impecabil si a reusit sa il mascheze [...]

Si dif era legat pe iesirea de la LM presupun?? Sau cum era,ca stiu ca mini difurile alea ne excitate nu produce sunete.....
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări