Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Tv Watson

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cuza

5

• modoran

3

• petru_f

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Multumesc! Dl.Florin tot la Dvs. ma asteptam :aplauze .O aveam si eu salvata in calc.dar de unde sa stiu ca Watson=Beco ? Scuze dar am plecat pe 57 ani, STIU sa repar ,dar uneori mai am nevoie sa ma uit pe ceva ce nu am.Sper ca pe viitor sa nu refuzati un(ciumpalau). Nu le am cu calc.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Multumesc mult de tot, o sa mi fac un caiet cu meniuri de service sa le invat si eu.

Nu am telecomanda de la TV, insa am imagine, dar nu este reglata cum trebuie, din ce am auzit eu, tv-ul face imagine cand alba cand neagra, nu tine minte posturile, nu prinde toate posturile.

Sa fac rost de telecomanda si vad mai tarziu.

Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Bună seara,Am cumparat o telecomanda am reglat geometria imaginii, însă imaginea pare un pic întunecoasă, am mărit un pic tensiunea de accelerare dar la fel imaginea, nu se face decât alb și cu linii la capătul cursei.Se înseamnă ca poate fi tubul uzat?? Sau am ceva eu ceva pe placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări