Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare TV la PC

Vizitator lexta

Postări Recomandate

Vizitator lexta

Bună Ziua dragi utilizatori, am şi eu o problemă dacă mă puteţi ajuta şi pe mine.

Deci acum câteva zile mi s-a stricat monitorul, şi l'am dus la reparat.Şi ca să nu stau fără PC am luat un cablu ca acesta:

Posted Image

La PC am o placa video nVidia GeForce 6200

Iar tv-u e Daewoo k21C6GT

Totul bine, am conectat Cablu la TV şi la PC dar, când dau pe AV la televizor nu îmi apare nimic, şi asta nu e tot, mai am un tv SAMSUNG mai vechi şi nici la ala, acum recent am cumparat un LCD Grundig diagonala 81 cm şi surpriză nici la LCD Nu merge. deci dau pe av şi nu se întâmplă nimic, nu apare nimic.

Ce aş putea face ca să mi-l pun la TV ( Daewoo k21C6GT ) ?

Mulţumesc! :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• yo9hnf

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu se poate asa, numai cu un cablu, pe analog...daca placa video are iesire HDMI/DVI, iar TV-ul are intrare HDMI, merge numai cu un cablu, fie HDMI/HDMI, fie DVI/HDMI. HDMI e acelasi lucru din punct de vedere electric cu DVI, dar contine in plus semnalul de sunt.

Link spre comentariu

Cablul din poza de sus este o sarlatanie pentru cine il vinde.Iesirea VGA de la calc are R,G,B synH si syncV,ori TVul pe scart are intrare semnal video complex.Deci daca intre cele doua mufe nu exista o ,,cutie,, care sa faca conversia nu are cum sa mearga.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări