Vizitator Vasile Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 PS: si stiam ca ai diploma de chimist, dar cu asa ceva nici apa nu poti bea in ziua de azi, ca-i prea scumpa si aia... :( :evil: (mama lor de redardati)Aici nu am inteles ce vrei sa spui :cry: Diploma am si inca cu 10 luata 8) , daca nu credeti pot sa-i fac o poza :lol: Link spre comentariu
Vizitator KiCU Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Diploma am si inca cu 10 luata 8) , daca nu credeti pot sa-i fac o poza :lol:chimist tare la electronica... mai rar :)oricum... super tare ! :supz: :axe: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 din pacate nu sunt tare la nimic, nici la chimie si nici la electronica. Carpaci va spune ceva ? Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Acetat de cobalt Acetat de plumb Bicromat de potasiu Ferocianur? de potasiu Permanganat de potasiu Tiosulfat de sodiuMi-se par chestii cunoscute... Cred ca dom' Vasile vrea sa se apuce de colorat ceva... http://www.rhc.ro/vademecum/vademecum.php?r=35&n=1&A se vedea aici: http://www.chemical.ro/category_id/1/products.html Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 sunt pentru eloxare si ma pregateam acu 3 ani pentru asta, uitati-va si voi la data :weedman: Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Si pina la urma a iesit ceva? sau mai bine culoarea natur? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Normal ca a iesit, mi-am facut radiatoare violete :weedman: Link spre comentariu
Vizitator aladin Postat Aprilie 23, 2007 Partajează Postat Aprilie 23, 2007 http://www.bizoo.ro/firma/haas/vanzare Link spre comentariu
Bogdan Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Normal ca a iesit, mi-am facut radiatoare violete :weedman:Vasile, nu inteleg de ce ai vrut sa colorezi radiatoarele? Cu ce-i mai bun un radiator violet sau negru decat unul "natur". Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 zice-se ca se imbunatateste coeficientul de transfer termic, sau cam asa ceva...oricum, pe vremea lu' pazvante nu se prea scoteau radiatoarele la vedere, asa ca puteau sa fie si prazulii in buline...mai nou au inceput cu damblaua radiatoarelor colorate... uitati-va pe siturile cu componente de calculator, la placi de baza!!!orice producator care "se respecta" pune pe northbridge (si pe southbridge, uneori) sisteme cooler, cu radiatoarele vopsite cat mai tzipator... sa dea bine la lume!!! :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Iar facem chat si inviem mortii...? Link spre comentariu
Nucleu Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Ce inseamna "exolarea" :smt003 ? Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Se numeste eloxare , si ajuta la disipatia termica a aluminiului , culorile inchise la culoare disipa mai bine caldura :partyman: Practic faci aluminiu inchis la culoare fara vopsea :rolleyes: Cred :smt005 :smt005 :weedman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 pt teorie pe marginea imbunatatirii capacitatii de disipatie cautati teorie legata de "efectul corpului negru" :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum