Vizitator Vasile Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Am nevoie de niste substante chimiceAm nevoie de urmatoarele substante chimice, vreau sa-mi fac vopsea pentru p?r, prind sa incaruntesc si cred ca e timpul sa vopsesc cioara.Nu este la misto, chiar am nevoie :lol: si as fi recunoscator daca cineva stie de unde sa fac rost :cry: Acetat de cobaltAcetat de plumbBicromat de potasiuFerocianur? de potasiuPermanganat de potasiuTiosulfat de sodiu Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 mama ce toxine, sper ca e gluma cu vopsitul parului Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Normal ca este gluma (eu scapasei de la glumeti) :lol: Imi trebuie pentru exolarea de radiatoare :wink: Link spre comentariu
Vizitator Jaxx Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Oricare din substantele de mai sus, sunt considerate letale. Cred ca numai permanganat de potasiu poti sa faci rost...restul numai de la laboratoare daca ai vreo cunostinta. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 ma gandesc ca permaganatul de potasiu e destul de volatil cu sulful...ma gandesc ca iti trebuie acte. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Fu*** mama lor, sunt Operator Chimist :lol: (nu glumes, am calificare de OP Chim)Ferocianur? de potasiu era pe vreamea apusului in magazine cata doreai si se folosea la albire in laboratoarele foto, acum a devenit letala ? Link spre comentariu
Vizitator Jaxx Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Ia pune cateva picaturi de ferocianura cuiva in pahar si numara in cate secunde crapa fierea in el. :DApropo...potasiul are o mare proprietate: opreste inima cu o viteza uimitoare. Injectiile letale sunt bazate tot pe potasiu. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 Ferocianura de Potasiu nu-i Cianura de Potasiu :lol: faci o mica confuzie intre ele. Ferocianura de potasiu are toxicitate REDUSA :wink: Link spre comentariu
Vizitator Jaxx Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Scuzele de rigoare...cred ca ai dreptate. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 S.C. Romaqva S.R.L undeva in Bucuresti detalii pe luni dupa 5 (adresa, numar de tel...) :lol: Mama mea este inginer chimist :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Astept detalii :wink: Multumesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 5, 2004 Partajează Postat Octombrie 5, 2004 vezi pe mail... :arrow:Cu placere Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 5, 2004 Partajează Postat Octombrie 5, 2004 Mailul nu-mi functioneaza :cry: mi-a crapat si el, cred ca o sa crap si eu :shock: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 6, 2004 Partajează Postat Octombrie 6, 2004 ti-am trimis pe mp :arrow: Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Octombrie 8, 2004 Partajează Postat Octombrie 8, 2004 ma interesez si eu ca am printre cunostiinte destui cu chimia, si oricum la fabrica am laborator CTC PS: si stiam ca ai diploma de chimist, dar cu asa ceva nici apa nu poti bea in ziua de azi, ca-i prea scumpa si aia... :( :evil: (mama lor de redardati) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum