Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafolinii cromatic 02

Vizitator mistermaryus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu ionel

2

• misuraelectronic

1

Ce sasiu este sau ce scrie pe placa placa plantata(sata /spate) in dreptul trafo linii(ptr al identifica corect).Detin mai multe trafo/sasie(din refolosiri) de tip;telecolor,eurocolor;5603,3006.etc....Stiti precis ca trafo este defect...masuratori,consum,triplor ...reveniti!!!!

Link spre comentariu
Vizitator mistermaryus

este vorba de trafo ELFEMA Mittweida 808.05-00.00UHA104 este identic cu cel de telecolor 4106 mai precis vazut dinspre pini sint conectati nr 1-2-3-4-7-8-11 si13 deci are8 pini conectati pe placa si iesirea la triplor lateral sint sigur de el ca este defect deoarece este plesnit cu o bucata sarita din el si bobinajul este negru .

Link spre comentariu

Daca studiati schema si faceti analolia ,puteti adapta cu succes un trafo linii/triplor(cu modificarile aferente) de la tvc rusesc Alfa,Rubin,Viteaz,Temp,Berosca,Spectr,Elcrom,Electron,Foton,Gorki,Orizon.[Trafo tip (tvc)TBC-110 PT15].Cit au fost atunci in verva ,eu nu am schimbat/gasit nici unul ars(decit daca ai fi aruncat o caldare cu apa in el),am adaptat si la ale tipuri de acest gen fara probleme(U1=125/135v).Chiar mai am vreo 3 si acum prin crama/ beci la tara (haz;mai danseaza pe butoi icon_jook ,socru meu de89ani,da vol.max-populara si arde-o nene hopa-hop ,pina i se-nmoiei balamalele :rade: Merg de zbirniie(bineinteles le-am schimbat demult tuburile-cele mai proaste facute de rusi D51/61 dar f.bune cele in DELTA cu o definitie impecabila).Succes!!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări