Vizitator mistermaryus Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 va salut!! stie cineva un trafo linii echivalent pentru un tv cromatic 02 sau numai bobina ?? UHA104 este modelul . Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Ce sasiu este sau ce scrie pe placa placa plantata(sata /spate) in dreptul trafo linii(ptr al identifica corect).Detin mai multe trafo/sasie(din refolosiri) de tip;telecolor,eurocolor;5603,3006.etc....Stiti precis ca trafo este defect...masuratori,consum,triplor ...reveniti!!!! Link spre comentariu
Vizitator mistermaryus Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 este vorba de trafo ELFEMA Mittweida 808.05-00.00UHA104 este identic cu cel de telecolor 4106 mai precis vazut dinspre pini sint conectati nr 1-2-3-4-7-8-11 si13 deci are8 pini conectati pe placa si iesirea la triplor lateral sint sigur de el ca este defect deoarece este plesnit cu o bucata sarita din el si bobinajul este negru . Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Daca studiati schema si faceti analolia ,puteti adapta cu succes un trafo linii/triplor(cu modificarile aferente) de la tvc rusesc Alfa,Rubin,Viteaz,Temp,Berosca,Spectr,Elcrom,Electron,Foton,Gorki,Orizon.[Trafo tip (tvc)TBC-110 PT15].Cit au fost atunci in verva ,eu nu am schimbat/gasit nici unul ars(decit daca ai fi aruncat o caldare cu apa in el),am adaptat si la ale tipuri de acest gen fara probleme(U1=125/135v).Chiar mai am vreo 3 si acum prin crama/ beci la tara (haz;mai danseaza pe butoi icon_jook ,socru meu de89ani,da vol.max-populara si arde-o nene hopa-hop ,pina i se-nmoiei balamalele Merg de zbirniie(bineinteles le-am schimbat demult tuburile-cele mai proaste facute de rusi D51/61 dar f.bune cele in DELTA cu o definitie impecabila).Succes!!! Link spre comentariu
Vizitator mistermaryus Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 multumesc de sfaturi !am gasit trafo original . astept sa il primesc si sa rezolv problema ! Link spre comentariu
Vizitator mistermaryus Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 am primit trafo nou!tv reparat ! Link spre comentariu
Vizitator octavian 1953 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Vreau si eu un traf de linii pentru Cromatic-01. Cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 daca scrie pe el uha103 sau uha104 , atunci am eu asa ceva... Link spre comentariu
Vizitator octavian 1953 Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Ma intereseaza si pe mine un traf de linii pentru tv Cromatic... Multumiri anticipate!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum