Vizitator ovi_vl Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 unde gasesc asa ceva? mi s a stricat la un sistem B50k cu functie on off n as vrea sa gauresc panoul pentru un buton separat Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 La orice magazin de piese electronice. Sau din recuperari, de prin radiocas-uri auto in special (modelele mai vechi fara comenzi digitale) radiouri, etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Pune o poza cu B50k,cote ceva. Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 poi nu prea pot sa pun poza ca e cam rupt,deci sa clarific ,caut potentiometu stereo B50k cu comutator ...are setu normal de 6 picioruse ,3 cu 3 si in spate inca 2...oare pe maica domnului gasesc? deci gaurile de pe placa ar arata cam asa....... . Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Nefiind din Bucuresti nu stiu daca ai gasi pe Maica Domnului (desi ar trebui). Dupa cum spuneam mai sus tipul asta de potentiometru era foarte folosit in auto. Deci il gasesti sigur daca incepi sa cauti pe la magazinele de specialitate. E un potentiometru 2x50K cu intrerupator. Acum sa fii atent ca cel pe care il cumperi sa poata comuta curentul care trecea prin cel original (adica sa nu fie prea mic ca atunci se duce repede). Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 n am gasit...daca e cineva dispus sa ma ajute cu unul din recuperari as fi recunoscator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Eu am potentiometru cu mai multe sectiuni (incusiv 2x50K si intreruptor )Daca ai tija si suportul pentru placute i-ti pot trimite ceea ce ai nevoie(ce este defect din potentiometru). Pune poze cu ce ai bun din el. Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 multumesc,dar am rezolvat cu un potentiometru normal si un buton de on/off Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum