Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

potentiometru cu functie on/off

Vizitator ovi_vl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

2

Vizitator ovi_vl

poi nu prea pot sa pun poza ca e cam rupt,deci sa clarific ,caut potentiometu stereo B50k cu comutator ...are setu normal de 6 picioruse ,3 cu 3 si in spate inca 2...oare pe maica domnului gasesc? deci gaurile de pe placa ar arata cam asa....... .

Link spre comentariu

Nefiind din Bucuresti nu stiu daca ai gasi pe Maica Domnului (desi ar trebui). Dupa cum spuneam mai sus tipul asta de potentiometru era foarte folosit in auto. Deci il gasesti sigur daca incepi sa cauti pe la magazinele de specialitate. E un potentiometru 2x50K cu intrerupator. Acum sa fii atent ca cel pe care il cumperi sa poata comuta curentul care trecea prin cel original (adica sa nu fie prea mic ca atunci se duce repede).

Link spre comentariu

Eu am potentiometru cu mai multe sectiuni (incusiv 2x50K si intreruptor )Daca ai tija si suportul pentru placute i-ti pot trimite ceea ce ai nevoie(ce este defect din potentiometru). Pune poze cu ce ai bun din el.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări