Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum imi dau seama daca amplificatorul de putere este ok??urg

Vizitator iustin florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

2

• lorik199

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mmmmmmmm,,,1 vezi din ce an e facuta gasesti pe net 2 vezi ce tehnologie are in ea .etaju final din ce este facut semedeuri (piese foarte mic exemplu tekefoaenle mobile ele sunt facute numai din semedeuri)3 dai volumu la maxim fara sa aia muzica in el si vezi cat de trare baraie .oricum o sa se auda un barait sau un fasait 4potentiometri vezi dac fasaie cand invarti de eiiiii fasaitu o sa se auda in boxe 5inainte de a loa uitate pe net despre ce este vorba vezi daca face ce ce vrei tu daca scoate cat vrei tu acum depinde de pret daca cere un pret mare tre sa ai pretentii 6 si nu cel din urma vezi ce interveti a avut in ea ,ce piese sa schimbat in ea; daca are modoficari in statei? pe motiv ca sa se auda mai tare ,si cere multi bani .ar trebui sa te puna pe ganduri totusi ce model statita si cat cere :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator iustin florin

pai amplificatorul totusi nu este asa mic face parte din calasa Ab face un pic de galagie.vreau sa le cumpar sa le am poate pe viitor se mai iveste cate ceva :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări