Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 vreau sa imi cumpar un amplificator de putere second hand,cum imi dau seama daca este obosit?:):)Multumesc Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 mmmmmmmm,,,1 vezi din ce an e facuta gasesti pe net 2 vezi ce tehnologie are in ea .etaju final din ce este facut semedeuri (piese foarte mic exemplu tekefoaenle mobile ele sunt facute numai din semedeuri)3 dai volumu la maxim fara sa aia muzica in el si vezi cat de trare baraie .oricum o sa se auda un barait sau un fasait 4potentiometri vezi dac fasaie cand invarti de eiiiii fasaitu o sa se auda in boxe 5inainte de a loa uitate pe net despre ce este vorba vezi daca face ce ce vrei tu daca scoate cat vrei tu acum depinde de pret daca cere un pret mare tre sa ai pretentii 6 si nu cel din urma vezi ce interveti a avut in ea ,ce piese sa schimbat in ea; daca are modoficari in statei? pe motiv ca sa se auda mai tare ,si cere multi bani .ar trebui sa te puna pe ganduri totusi ce model statita si cat cere Link spre comentariu
Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 MACH AUDIO 1300 asta este modelul Link spre comentariu
Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 pentru cununia mea si vreau sa ii iau niste boxe bunicele pretentiile mele nu sunt prea mari Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 la boxe nu ma pricep tu vrei sa le ei numai pentru cununie conteza mult locatia unde vrei sa faci cununia oricum ce pret cere pe ea ? Link spre comentariu
Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 pentru cununia mea si vreau sa ii iau niste boxe bunicele pretentiile mele nu sunt prea mari Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 De ce nu chemi niste baieti ce se ocupa de sonorizari? iesi mult mai ieftin Link spre comentariu
Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 pai amplificatorul totusi nu este asa mic face parte din calasa Ab face un pic de galagie.vreau sa le cumpar sa le am poate pe viitor se mai iveste cate ceva Link spre comentariu
Vizitator iustin florin Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 800 ron cere pe amplificator.pretentiile mele nu sunt mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum