Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme bootare windows

Vizitator cojocariustefan

Postări Recomandate

Detin acest laptop Laptop HP Pavilion G6-1205SQ-cu-procesor-intel-coretm-i5-2430m-240ghz-6gb-500gb-amd-radeon-hd-6470m-1gb-freedos-gri--pA1Z52EA2GB), iar problema este in felul urmator: am avut o versiune de windows 7 instalat pe el (care nu a prezentat probleme la instalare, dar nu este stabil) iar acum, dorind sa instalez o alta versiune, nu mai boot-eaza de pe dvd. Mentionez ca windows-ul precedent il boot-eaza si acum fara probleme, celalalt nu. De asemenea, tin sa mentionez ca am incercat noua varianta pe un alt laptop si nu sunt probleme la boot-are. Sugestii?

Pe viitor nu mai posta linkuri de magazine ,si FARA publicitate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• yo9gcc

1

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Pai ati intrat in bios sa-i alegeti butarea ???Adica intrati in bios cu tasta F10 si dati unde scrie boot,iar acolo la boot alegeti sa fie primul cd/dvd,dupa care dati la exit si salvati.

Link spre comentariu

Buna seara ! Pai ati intrat in bios sa-i alegeti butarea ???Adica intrati in bios cu tasta F10 si dati unde scrie boot,iar acolo la boot alegeti sa fie primul cd/dvd,dupa care dati la exit si salvati.

Salut Florin! Pasii de boot-are sunt respectati intru totul. Problema este ca un dvd boot-eaza, in timp ce altul nu (doar la laptopul acesta, in timp ce la altul booteaza amandoua).
Link spre comentariu
wally_gatter

ce versiune e biosul? incearca sa-i faci update. nu m-am uitat atent la caracteristici , dar daca placa de baza e asus , sunt ceva probleme de boot , din cauza biosului.

Link spre comentariu

Sa nu fie problema de la unitatea DVD, la PC meu un Desktop unitatea nu citeste DVD cu inscriptia + pe ele doar cele cu - sau ma rog invers nu mai stiu exact, poate este tot de acolo cu toate ca la banii pe care ai dat pe el nu ar trebuii sa fie probleme de genul acesta. Daca nu, incearca cu al dvd pe care ai pus windows-ul altul decat cel care l-ai incercat sa il pui.

Link spre comentariu

Mai incercati inca o varianta,dar nu stiu sidur daca functioneaza,dor totusi incercati.Incercati sa apasati pe tasta f12 si sa vedeti daca va apare un mic menu de butare,daca va apare acest mic menu de butare selectati cd/dvd si apasati enter.Succes !!!

Link spre comentariu

Multumesc pentru interesul aratat. NU stiu deocamdata care si unde este problema. Am reusit sa fac rost de o a treia versiune de win 7 care spre bucuria mea a boot-at.

Link spre comentariu

Pai inseamna ca dvs aveti numai cd-uri si dvd-uri cu wind....... scrise numai cu viteze mari,adica dvd-urile cu 12,16x iar cd-urile 48,52x si daia s-ar putea sa nu buteze asa cred eu,dar nu stiu sigur daca este asa. :da Dar puteti sa incercati sa faceti un dvd-u cu wind......7 cu viteza mai mica la scriere,adica cu 4x sau cu 8x. Mult succes !!O seara buna va doresc la toti de pe acest forum !!!! :88

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări