Vizitator Cornel_68 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Am o masina de spalat ARISTON AVLT 89 care nu mai functioneaza. Am gasit ars triacul care este comandat de contactul de inchidere de la usa pe care l-am schimbat. Probabil a facut un scurt. Dupa ce l-am schimbat tot nu functioneaza. Banuiesc ca din cauza scurtului s-a sters programul din EEPROM. Cum pot sa verific aceasta si cum pot sa rescriu EEPROM-ul.Va multumesc. Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Prin triac se da comanda de inchidere hublou. Mai verifica pe placa - acolo este defectul: - vezi pe langa triac - rezistenta din grila ?Se aprind ceva leduri ?Ofera mai multe detalii despre ce se intampla. Link spre comentariu
Vizitator Cornel_68 Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Nu se mai aprinde nici un led. Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Sigurante. EEPROMUL nu are nici o treaba cu lipsa de tensiune. Verifica la intrarea de retea daca ai tensiune, apoi dupa sigurante si mai vedem. Vezi sa nu ai ceva trasee intrerupte pe placa sau rezistente fuzibile arse. Link spre comentariu
Vizitator Cornel_68 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Sau poate are cineva o schema electronica pentru Ariston AVLT 89 ca sa pot depista mai usor defectul.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum