Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 2n3055

K1nderu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

8

• remus68

3

• pop_ady44

3

• adi1967

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am gasit schema aceea :da dar nu am decat 2 finali :cry:

asa sa te delectezi si sa vezi ce poti sau daca poti fa schema astasi daca nu este suparare ca ma lud cu munca unui coleg iti atasez si o schema de cablajare 2 greseli minore care se repara foarte usor :da :da

post-51593-139829395928_thumb.jpg

post-51593-139829395935_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am gasit schema aceea :da dar nu am decat 2 finali :cry:

Daca promiti sa ne arati ce ai reusit sa faci,iti trimit eu cativa 2N3055 noi,adica nelipiti,ca sa nu crezi ca-s fabricati ieri. Si trece locatia la profil, ca daca o fi,agentiile de spionaj te gasesc si fara,noi nu stim de unde esti. :rade:
Link spre comentariu

Serios vorbind, chiar şi numai cu 2N3055 în configuraţie cvasicomplementară se poate face un amplif modern, cu alimentare simetrică. Uite unul desenat rapid:

Link spre comentariu

Multumesc mult! O sa incerc sa fac rost de BD si BC saptamana asta ca restul o sa gasesc pe la mine :) o sa vad spun ce a iesit daca voi reusi sa fac ceva :) si o sa va trimit adresa pe pm :) daca o sa reusesc sanatate la toata lumea. icon_jook

Link spre comentariu

Pentru schema lui zal nu am piese si nu ajung prea curand o sa fac schema lui pop_ady44 pot pune bc170A,bc171 bc173?sunt toti npn,i-am luat de la un coleg acum 30 de min sunt originali de prin 80' de la tatal sau :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări