Vizitator vallywally Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 Salutari tuturor ma intereseaza o scheme de generator de radiofreccventa , macar pina la 30 megaherti care sa poata sa fie si modulata, pentru diferite reglaje.Si cel mai important lucru ca ea sa fi fost construita si sa mearga.Deci sa fie reproductibila. Pe net nu prea am gasit si oricum nu am putut verifica functionalitatea.(nu ma pricep). Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 Un DDS ??? Link spre comentariu
Vizitator vallywally Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 prea complicat, ceva mai elementar, mai simplu fara pretentii(fara circuite specializate max038...,fara dds) Link spre comentariu
nea_bobina Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Salut! Incearca sa vezi proiectul asta. Cu stima, Nea Bobina Link spre comentariu
Vizitator vallywally Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Domnului nea_bobina,multumesc pentru raspuns chiar daca e dupa patru ani, dar e primul (hi!)am rezolvat problema intre timp gasind un generator E0503 in urma unei casari Link spre comentariu
nea_bobina Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 multumesc pentru raspuns chiar daca e dupa patru ani, dar e primul (hi!)Cu placere! Spor la treaba cu E0503 si toate cele bune!Cu stima,Nea Bobina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum