Vizitator meserj26 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Va salut cu respect pe toti. Am o problema cu imaginea la el, l-am deschis intr-o zi si de atunci se vede in oglinda pe display, incepand de cand booteaza pana il inchid. Nu e problema de setare din windows sau din cauza driverelor la placa video pt ca le-am instalat din nou, la fel si windowsu. Am pus un monitor la iesire si pe el se vede normal. Va rog sa ma ajutati, e vorba de display, placa video sau vreo setare ascunsa? Va multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator meserj26 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 precizez ca imaginea nu se vede foarte clar ci e mai slaba pe display-ul laptopului dar pe monitorul pus la iesire e ok. ma gandesc sa formatez hardul poate dispare si problema, asta in cazul in care o fi vreun virus. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 vezi ca n5010 are si niste test de display, parca, si oricum in bios nu trebuie sa se vada in oglinda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum