Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul gps conectat la un PIC

costi002

Postări Recomandate

Buna ziua,Ma bate gandul sa ma apuc de un nou proiect, dupa ce l-am terminat pe ultimul cu decodarea unei telecomenzi de barca de nadit, si sa incerc sa citesc un modul GPS cu un pic.Acum, ca tot omul ma apuc de cautat dar, ceva imi este neclar. De exemplu , sa zicem ca iau modulu L20 de la Quelec dar, sincer, nu stiu cam cum sta treaba cu el.Ideea este ca voi citi de pe UART-ul lui valorile dar, nu trebuie sa ii dau ceva comenzi inainte? Am incercat sa aflu aceste detalii, dar in PDF-ul lui nu apare nimic.A mai incercat careva sa citeasca un modul GPS cu un PIC? O parere, o idee?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

3

• puiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am observat ca nivelul este de 3.3V dar cu un convertor se rezolva usor. Am gasit pana la urma cum e cu protocolul NMEA. in curand, cand voi avea suficiente fonduri si nervi, o sa ma apuc sa vad ce iese. Oricum, daca este careva care a mai facut, sau incercat, sunt deschis la orice sugestie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări