Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut informatii suplimentare

katran

Postări Recomandate

Poate te intereseaza, daca tot iti vine un strung fara universal.

Pe ultima pagina sunt cateva optiuni printre care un universal Rohm de 400mm cu 4 bacuri independente la 109 euro +tva.

Ori au gresit la pret, ori e bine de cumparat de catre cei interesati, la pretul asta...

Sunt produse reduse la pret din diverse motive. Din lista asta mi-am cumparat eu strungul, tot asa redus la pret.

http://rocast.ro/animatie-septembrie/OF ... 011.01.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• katran

10

• radu cnc

5

• mihaighe

2

• daredan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc ... am studiat si oferta de accesorii de la Rocast ... pretul ala e gresit ...Cred ca m-am hotarat la un Pinacho SP165 , cu distanta intre centre de 750mm . Costa 7800EUR +TVA . Livrare in 6-8 saptamani , constructie la comanda . In banii astia o sa-mi dea universalul gratis . Trebuie sa-mi cumpar separat protectia pentru universal si aparatoare din spate . Daca ma hotarasc , o sa iau si sistemul de schimbare rapida a sculelor ...nu as vrea sa depasesc pragul de 10.000 , si asa mi se pare scump .

Link spre comentariu

Va felicit pentru alegere.Sistemul de schimbare rapida va face toti banii, si daca este de ales as opta pentru sistemul de schimbare rapida vs. protectii.Sunt ferm convins ca va urma si un DRO...

Link spre comentariu

Pai cam gata ... am platit avansul pentru un Pinacho SP165/750 plus niste accesorii ( protectii , sistem QC ) .Am gasit si un DRO Newall nou , ( tije sferosin / microsin plus capetele de citire ) . Acu' o sa stau ca pe ace vreo luna pana apare ... Cea mai mare problema a mea acum este sa gasesc o solutie sa dau cutia jos din camion ... Are cam 2m x 1,5m x 1,7m si aproape o tona . Nu pot sa aduc un elevator din ala cu gheare , ca nu urca panta pana la mine ... Deja ma streseaza chestia ...

Link spre comentariu

ar trebui sa aiba macara la camion ce transporta asa cevasunt si camionete mici cu asa ceva mare lucru ca cei ce livreaza marfa de greutatea asta, sa nu aiba masini dinastea

Link spre comentariu

Pai cam gata ... am platit avansul pentru un Pinacho SP165/750 plus niste accesorii ( protectii , sistem QC ) .Am gasit si un DRO Newall nou , ( tije sferosin / microsin plus capetele de citire ) . Acu' o sa stau ca pe ace vreo luna pana apare ... Cea mai mare problema a mea acum este sa gasesc o solutie sa dau cutia jos din camion ... Are cam 2m x 1,5m x 1,7m si aproape o tona . Nu pot sa aduc un elevator din ala cu gheare , ca nu urca panta pana la mine ... Deja ma streseaza chestia ...

Nu poti face un plan inclinat cu inaltimea camionului din scandura si grinzi si apoi cu o lisa(palet hidraulic de mana) manuala?sau un ifron de ala la care in loc de cupa se poate monta gheare ,sant folosite la scos lemnul de la padure,sau vorbesti cu cineva care are camion cu macara( de aia mica de 1,5 tone hidraulica montata in bena camionului)si vine si te ajute numa sa-l dai jos.
Link spre comentariu

Am o intrebare, cat costa DRO-ul Newall?

Nu e prea ieftin ... cel din poza este un sistem pe doua axe ( 250mm x 2000mm ) . Al meu are 200mm x 900mm . Cel pe trei axe ( milling ) este cu 25% mai scump ... uite :

post-14796-13982940832_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări