Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Bugera 333xl

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

o rugaminte mareare cineva schema acestui head Bugera 333xlam acest obiect chinezesc la reparat si modificat ,am nevoie urgenta de schemamultumesc anticipat pentru ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

2

• 300B SE

1

• adrian_pic

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

schema se pare ca o cauta mai multi (se pare ca multe s-au cam defectat). In schimb daca te intereseaza o informatie despre reglarea biasului: http://behringer-en.custhelp.com/ci/fat ... _Rev.1.pdfManualul fara schema este aici:http://www.bugera-amps.com/PDF/Download ... 6_M_EN.pdf

multam caut de 3 ore pe netma oftic rauuuuuuu,am avut schema in calculator si am stres fisierul cu eape mine ma intereseaza preul ,etajul final e banal si usor de descifrat
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu prea ai cum sa-l gasesti pe net ...........decat daca il descarci de aici .Spor la treaba si auditii placute !

multam ! :freaza: tubul de RF GU50,este minunat,extraordinar,miraculos,splendid,megaaudiofil :dsaf
Link spre comentariu

Pentru hpavictor:TUBUL GU 50 ESTE MINUNAT!!!!!!!!!!!SI AUDIOFIL! :aplauze DOAR TREBUIE DESCOPERIT! :da Lucrez la "o jucarie" cu Gu 50 si voi demnostra "minunatia" lui G50! :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări