bibanu47 Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Am o mare nedumerire in legatura cu disiparea temperaturii de pe alimentatoarele de laptop care se supra-incind si aceasta ar fi de ce caracasa alimentatorului nu prezinta nici macar un orificiu de racire si sunt asa compactate?Din punct de vedere functional ar deranja cu ceva daca as practica un fagure cu un spiral de 1-2mm si pe o parte si pe cealalta dand gaura langa gaura din cm in cm facand un patrat cu latura de 3 cm? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Nu prezinta orificii ca sa nu faca poc cand se varsa ceva lichid pe ele. Si crede'ma, se intampla. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Da,probabil ar afecta.Prin acele mici orificii poate intra praf care in timp se depune in unele zone si cu ceva umiditate iese ceva ce nu-ti doresti.De asemenea pot intra si alte corpuri nedorite pe acolo,exemple pot fi multe.Mai conteaza si calitatea sau performantele incarcatorului,eu la al meu de ex. nu-mi fac probleme,e rece mai mereu,doar in situatii deosebite l-am gasit cald (ca o paranteza,l-am folosit si ca sursa de tensiune in cateva cazuri extreme si chiar dupa o ora sau doua de functionare era doar caldut spre fierbinte si erasolicitat cam peste parametrii lui) Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Nu obtineti mare lucru sau chiar nimic, componentele din interior sunt foarte inghesuite, si cel mai rau peste placa cu componente de regula se infasoara o folie de mylar, iar peste aceasta o folie de cupru, pt. ecranare.Daca carcasa e sudata ultrasonic, fara suruburi, riscati sa-l gauriti de tot. Daca e un alimentator de marca buna(Delta Electronics, Toppower) e bine gandit asa, nu e necesara nici o aerisire. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum