costy Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Am ramas masca ce a putut sa realizeze: a reusit sa integreze vioara in muzica electronica si inca in ce fel... Electric Daisy Violin - preferata mea vxIOUJ7by6U&feature=player_embedded Crystallize - dubstep, ce sa zic ,6 mil vizualizari intr-o saptamana aHjpOzsQ9YI&list=UUyC_4jvPzLiSkJkLIkA7B8g Spontaneous Me pRPOztxXWlQ&feature=relmfu Shadows JGCsyshUU-A&feature=plcp&context=C3c96380UDOEgsToPDskIYV2CG72WAFJxddjeDtR87 Si canalul ei pe youtube Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 HA, încă un fan romîn! Eu literalmente m-am îndrăgostit prima dată cînd am văzut-o cîntînd. Link spre comentariu
costy Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 , astept sa scoata muzica in format lossless, cel putin asa se lauda Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 New violin covers! Phantom of the opera Angel of Music, Think of Me, Music of the Night Link spre comentariu
dragon82 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 costy a spus: , astept sa scoata muzica in format lossless, cel putin asa se laudaPe 25 sept 2012 si-a lansat primul CD!http://www.last.fm/music/Lindsey+StirlingE bestial!Il gasesti si in FLAC!De preferat un Subwoofer bun sau niste incinte cu sub-bass pentru partea de low a melodiilor!Intre timp pe Youtube sunt noi clipuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum