Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme PC

Vizitator adani

Postări Recomandate

Vizitator adani

Domnilor am un hdd extern.Cand vreau sa copiez ceva pe el sau de pe el (FOLOSIND PC UL MEU) dupa cateva secunde se stinge ledul la hdd si nu se ma icopiaza nimic.Cu sticurile usb tot cam la fel dar incet incet se copiaza datele.Care ar putea fi problema.Hdd ul functioneaza perfect la alte pc uri sau laptopuri.Care poate fi problema la pc ul meu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• pop_ady44

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Deci ati incercat hdd-ul extern si la alte pc-uri - laptop-uri,nu,aceste pc-uri - laptop-uri ce sisteme de operare foloseau,dar ati incercat hdd-ul extern si pe alte porturi usb?

Link spre comentariu

De cand aveti sistemul de operare instalat,pentru ca sa-r putea sa fie ceva virusi prin el,sau mai este o varianta sa va faca probleme porturile usb . :da Astept !

Link spre comentariu

Dar sursa de alimentare de la acest pc-u va da tensiunile care trebuie,ati incercat cu alta sursa de alimentare ????

Link spre comentariu

draiverele la placa de baza l-ai instalat ?ce antivirus folosesti?daca folosesti un antivirus slab ar fi posibil sa fie de acolo buba (virus scapat)da o scanare cu ceva antivirus onlinedaca nu a-i pus draiverele de la placa de baza iar poate fi ceva problema in cel mai rau caz este dus cipsetul de la usb am mai patit cu o placa de baza relativ noua :jytuiyu la care sa dus cipsetul pe motiv ca am pus la incarcat mobilul si un destept a facut scurt cu o surubelnita intre contactele mufei de incarcare a telefonului (sony ericson)

Link spre comentariu
Vizitator adani

folosesc avast freeLa placa asta de baza n uam drivere usb .Nu sunt nici pe cd ul de la ea nici pe pagina de la asus.aCUMA SE COPIAZA CE VA de pe pc pe HARD.vAD CA NU SE MAI STINGE dar se blocheaza cate o dat ca la sticuri.ledul de la hardul extern palpaie asa de slab cateodata ca parca sta sa se stinga.

Link spre comentariu

Dar ce placa de baza aveti dvs la pc-u ????

daca pe mine ma intrebati am rezolvat problema nu eu ci un cetatean de omenie din baia mare care sa chinuit 2 ore sa scoata un integrat dupa care a renuntat si mi-o dat alta placa exact identica cu 30 lei care era manopera pt schimbarea cipului :da Numele placii de baza Gigabyte GA-945PL-S3P
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări