Vizitator wolfpack Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 salut! am luat cartea tehnica de pe http://www.manualdacia.as.ro si degeaba!!! schema electrica nu este data!!! va rog cine are schema electrica sa mi-o trimita si mie pe mail [email protected] va rog mult!!! pls :P :P :P Link spre comentariu
Vizitator mumulacke Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 m-ar interesa si pe mine schmea electrica de la o dacie 1310.daca are cineva il rog sa puna aici pe site sau la adresa de mail [email protected] Link spre comentariu
Vizitator sorindimulescu Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 imi poti trimite si mie "cartea"? [email protected] am reusit sa download-ez doar primele 18 fisiere ... ... nu stiu de ce Link spre comentariu
Mix Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 sal. vreau si eu cartea tehnica(partea cu motorul) pentru o dacia 1310. e din '97 si pe volanta nu am fanta aceea ca la productii mai vechi.ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum