Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TONER COMPATIBIL VERIFICAT MLT- D2092L ( 5000 pag. )

Vizitator dan1950

Postări Recomandate

Vizitator dan1950

Foloseste cineva toner compatibil Retech MLT-D2092L <5000 pag.> pentru multifunctionala Samsung SCX 4825 FN?

Doresc sfatul unui prieten binevoitor, care foloseste efectiv pentru acest tip de multifunctionala, respectivul toner. Sau, sa imi spuna si mie, ce brand de toner compatibil foloseste, sa cumpar si sa folosesc si eu , acelasi model. Este prima data cand incerc sa folosesc toner compatibil. De exemplu, ieri am cautat pe adresa www.mag4u.ro si am vorbit la telefon, pentru comenzi. La telefon m-i s-a spus ca tonerul care il comercializeaza ei, este garantat compatibil cu Samsung, costa 241 lei / 5000 pag.si este toner - retech - care este acceptat oficial de Samsung, ca toate tonerele care scrie retech pe ele sunt acceptate de Samsung. Mi-au spus ca sunt sigilate, cu chip pe ele, fabricate in Austria. Am vrut sa verific si am sunat la Reprezentanta Samsung Bucuresti, iar acestia mi-au spus, ca poate sunt bune si acestea, dar ei recunosc numai cartusele originale in perioada de garantie. Pe mine ma intereseaza un toner compatibil pentru SCX 4825 FN, dupa perioada de garantie, un compatibil care a fost verificat de cineva. Ma puteti ajuta, in acest sens ? Deasemeni, asi dori sa mai cunosc persoane care au deja acest tip de multifunctionala, sa schimbam pareri, opinii etc. Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări