Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc sa-mi construiesc boxe cu difuzoare Eminence

Vizitator dan23_fcs

Postări Recomandate

Tu stii de ce ai bani, dar media aia am impresia ca e modelul inchis. Mie nu mi se pare prea reusit. Banda utila (ca sa sune bine) mi se pare 600Hz+.Iar acu indiferent de difuzoare daca n-ai pe cineva care sa te ajute cu masuratori sumare si proiectare filtre o sa iti iasa niste dulapuri urlatoare pe banii in care iti puteai lua ceva gata facut cu sunet bun.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

4

• Shambala

3

• Sharky

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dan23_fcs

La subwoofer ia sigma pro,e un difuzor f reusit,si pretul este de asemea ok.La sateliti renunta la medie,si la driferul ala,si pune un drivere de 1,5'' sau 2''.Un sunet f bun are BM-D750 de la P.Audio si il si poti taia suficient de jos sa il inperechezi f bine cu eminence-ul.

Deja depasesc bugetul de achizitie...adica cel mult 1.000 ron per boxa(doar pentru difuri), plus ca la BM-D750 ii mai trebuie si horn, adica vreo 175 ron. Alte sugestii
Link spre comentariu
Vizitator dan23_fcs

Nu a testat nimeni JBL JRX 125 ?Caracteristici:Power Rating : 500 W / 2000 WFrequency Range : 36 Hz - 16 kHz(-10 dB)Frequency Response : 45 Hz - 12 kHz(±3 dB)Sensitivity : 100 dB SPL(1w/1m)Nominal Impedance : 4 ohmsMaximum SPL : 133 dBCrossover Frequency : 2 kHz pret 1.600 ron...pareri

Link spre comentariu
Vizitator dan23_fcs

Inca o injectie pt creierEMINENCE KAPPA PRO-15A, 500 W(RMS), 8 OHM, 46 - 4000 HZ, BOBOINA 3", SENS. 101 DB, REZ. 47 HzSAUDIFUZOR CPA 15-1000Date tehniceSinus: 1000 WSarcina maximă (muzică): 2500 WImpedanţă: 8 ΏDomeniul de frecvenţe: 20 – 2500 HzFrecvenţa rezonanţă: 31 HzPresiune sonoră: 100 dBVAS: 221,7 lQTS: 0,192Diametrul exterior/coş: 404 mmDiametru montare: 360 mmAdâncimea de montare: 160 mmMasă: 14,9 kgAm stat mai toata seara si am aflat ca totii nemtii il lauda pe forumurile lor...sa ii credem ??? Ms

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări